Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Заедно ли сме или си играе с мен?

Заедно ли сме или си играе с мен?

Заедно ли сме или си играе с мен?
Здравейте, на 25. 12. 2014 г около полунощ тръгнах с едно момче. Страшно много го харесвам и то от 3 години. Коледното ми желание се сбъдна. Но на следващите дни той си измисляше оправдания да не се видим. Пишем си, но когато аз започна разговор той ме отрязва. Да не говорим, че му писах на 31 вечерта и той ми намекна, че му досаждам. Бяхме на гости. Направих се на болна и се прибрах още преди да сме посрещнали новата година. Зарязах си семейството заради него, а той дори на другия ден не ми написа и едно "чнг".

Когато той ми пише и когато той започне някакъв разговор се държи както бившите ми гаджета (праща целувки, сърца, снимки). Мисля, че до сега е нямал сериозна приятелка. Възможно ли е да не знае как се води нормална връзка или просто си играе с нервите ми? Какво е вашето мнение?

Благодаря предварително и Честита Нова Година! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
elif
elif
24.03.2015 14:22
pravih te li seks ako ne ste ste te vkara v legloto si i ster si tragne ot teb covek koyto obicha se lichi ot 200 kilometra moyat savet e ako ne se podobryat nestata zareji go ti parva ne mu davay vazmojnost toy da go napravi priv
0
0
Едуард
Едуард
05.01.2015 18:39
Едва ли иска сериозна връзка и женитба, ако е момче сега му се живее, трупа му се опит в леглото, бройкат му се мацки... Но ако ти муу предлагаш страхотен секс и си по - свястна и направо изключителна на фона на повечето други мацки, той ще се задържи с теб и няма да иска да те изгуби.
0
0
#secret.g8#
#secret.g8#
04.01.2015 09:36
Точно така
и аз съм съгласна с #1 за желязното правило
изчаквай той да ти пише и търси, дръж се нормално и сама ще разбепеш дали си играе с теб, сам ще се издаде! ;)
Успех през Новата година! :)
0
0
Ана
Ана
04.01.2015 16:44
Съгласието ми е с теб
0
0
...
...
02.01.2015 13:44
Има неписано желязно правило,че на мъж не се звъни и не се пише,защото много често когато мъжа е сигурен,че жената го харесва изгубва интерес(вече я няма мистерията с която си го грабнала). Остави го само той да те търси и даже когато те търси един път му отговаряй,а друг път не или бъди заета за пред него с други приятели мъже.Не е нужно да има такива игри,лично аз не ги обичам,но понякога се налага особено с някои мъже.Полза от директни разговори с този тип мъже няма.Гледай действията му очевидно е незрял,най-вероятно не търси сериозна връзка като повечето мъже,но това не значи,че ти не можеш да му завъртиш главата да се влюби в теб и да поиска да е с теб,а това става като си му недостъпна и интересна... Другият вариант е да си намериш друго момче което те заслужава,с което можеш да си себе си,момче с което може да бъдете приятели и гаджета...Но каквото и да избереш аз не бих те съдила и без това повечето момчета са неузрели за сериозна връзка.Често малко по-големите момчета(мъже) и момичета(жени) създават сериозна връзка.Така че радвай се изживявай си мечтата и не се притеснявай толкова каква ще е връзката,защото тези неща трудно се контролират.Някои двойки тръгват с нагласата да са сериозни,а се разделят след 2 месеца,а други тръгват на шега и остават заедно 2 години или повече.Въпрос на късмет.Успех и внимавай какво си пожелаваш,че сериозната връзка под 20 или 23 години в днешно време обикновено просто значи сигурен секс за момчето и до там.Съвсем не обещава общо бъдеще или брак.Но се намират и късметлии намерили истинската любов затова не спирай да се опитваш...Няма лошо :)Може ти да си късметлийка.Успешна година.:)
4
0
Хамлет
Хамлет
01.01.2015 22:00
Мнението е следното....:::
момичетата сте къорави в избирането на момчета....все избирате някви дебили,като вдействителност хората,които наистина Ви обичат са пред вас,а тях ги пропускате.

Ем.....хак да Ви и на вас.
3
4
Дина
Дина
01.01.2015 21:01
Щом е нямал сериозна приятелка може да му е некомфортно. Нали знаеш, той може да вижда нещо в поведението ти и да се притеснява. Ако е така трябва да седнете да говорите, обясни му, че го харесваш и искаш да разбереш дали ще продължите заедно, трябва да го предразположиш, срещнете се някъде и се дръж топло, усмихвай се и подхвани темата. Другия вариант е просто да се занася и да не иска да бъде с теб сериозно. При всички положения се съберете и говорете, с мълчание нищо не става, става по-зле, защото всеки си мисли нещо, а и животът ти не зависи от него.
2
0