Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам момичето, което обичам

Сънувам момичето, което обичам

Сънувам момичето, което обичам
Здравейте !

Преди време се влюбих в едно момиче, започнахме да си пишем, но за съжаление нищо не се поучи(ава), каза ми че си има приятел, въпреки това не съм се отказал !
Не спирах да мисля за нея и все още е така. . . Сънувах я 4 пъти, за съжаление не помня кой ден беше първия сън, но поне си спомням самият сън:

Сънувах как я хващам за ръката в гръб и я обръщам с лице към мен, а тя ми каза, че не ѝ харесват дрехите които нося.

Вторият сън: сутринта в четвъртък, сънувах, че сме на същото място където се случи предишния сън. Този път бях аз и един неин приятел които ми помогна много да се свържа с нея.

Сънувах как тя е седнала, а аз и момчето което ми помогна с нея стоим пред нея, аз ѝ галех косата и питах момчето "С тези очи ли чете моите съобщения ? "
Беше много красив сън, но алармата на телефона звънна и прекъсна всичко. . . . . . . . . . .

Третият сън: беше тази седмица, сряда между четвъртък, сънувах как аз ѝ приятели сме в един парк и видях въпросното момиче с едно момче от моето училище което тя дори не познава, един от приятелите ми каза "Ето ги, хайде ! " И с него тръгнахме срещу онова момче, помня, че искахме да го убием И сънят свърши така. . .

На сутринта когато отидох на училище момчето с което беше тя в съня стоеше на стълбите на училището. . .

Четвъртият сън: беше днес, петък между четвъртък, сънувах как тя е продавачка в един магазин, там беше един колега с когото работих лятото, беше с жена му и малката му дъщеря, изчаках да се махнат и да няма никой за да си говорим по-спокойно. . . Спомням как взех 2 шоколада а тя ми каза, че са били вредни и ми препоръча месо (не знам, предполагам защото знае че ходя на фитнес ). . .


Ако някой може да ми разтълкува странните сънища ще съм много благодарен. . .


Поздрави. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
андрей
андрей
19.01.2015 20:48
Сънищата често са вид знак. Покажи й колко я харесваш ,мисля че тя ще го оцени!
1
0
Барни
Барни
07.12.2014 13:13
Пич,няма нужда от никакво разтълкуване....
Това си е единствено и само от твоето желание да си с нея,но не можеш да си.
Понеже мислите ти са само в тази насока мозъкът ти ги превръща в сънища свързани с нея.

И на мен ми се случи същото,но миналата година.3 или 4 пъти съм я сънувал,а историята беше на 90% същата с разликата,че харесваше друг,а не му беше приятелка.
От самото запознаване ми каза,че има несподелени чувства,но аз не се отказах,именно и това ми беше грешката,за това просто остави нещата да си станат такива,каквито са.
НЕ!Притискай ситуацията!Не прибързвай!!!Само и единствено бъди на ниво приятел,колкото и да ИСКАШ повече,недей!!!От личен опит ти го казвам,освен ако не искаш да си го преживееш.
7
0
maximus
maximus
08.12.2014 01:59
Здравей ! Благодаря ти за отговора, съгласен съм с теб за това да не досаждам и не го правя, обаче това за сънищата... хмм, знам, че сънувам защото много мисля за нея, но защо точно такива сънища ? Мислих си, че трябва да имат някакво обяснение и да се разтълкуват по някакъв начин.

Жив и здрав !
1
0