Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах стаята на приятелката ми 2 месеца, преди да се запознаем

Сънувах стаята на приятелката ми 2 месеца, преди да се запознаем

Сънувах стаята на приятелката ми 2 месеца, преди да се запознаем
Това лято се запознах с едно момиче на морето. С нея се сблибихме и тя уж "се влюби" в мен за няма и 3 дни. Аз живея в Лондон, но съм роден в България и там съм израстнал. По принцип всяка година като си ходя в България, стоя 2 седмици в Хасково и две седмици във Велинград, но този път реших да отида на море, тъй като не бях ходил от доста време, и се запознах с това момиче на плажа или по-скоро в морето. Всичко стана сякаж ни беше писано.

Всмисъл, тя беше до мен във водата и си помисли, че ме е закачила с ръката докато е плувала и ми се извини, след което аз не знам защо (по принцип не го правя)но я заговорих. Прекарах си 3 уникални дни с нея, след което се върнах във Велинград. От там с нея поддържахме връзка по скайп и фейсбук и понякога дори си говорехме до 7 часа сутринта. Докато се усетя, времето беше почти изтекло и трябваше да се връщам в Лондон, което не беше приятна новина нито за мен, нито за нея.

Затова решихме да се видим отново и за последно преди да си замина, затова тя ме покани в София да и отида на гости. Отидох в София и обикаляме на там, насам, след което отидохме у тях. Влезнах в стаята и, а тя отиде до съседната стая. Легнах на леглото и, и си изкарах телефона, за да видя колко е часа и след това като си повдигнах главата, пред мен виждам стаята и под определен ъгъл, и се веднага се сетих, че съм виждал стаята и преди и дори си спомням кога, и това беше може би 2 месеца преди да се запозная с нея.

Бях я сънувал и беше точно, както беше в съня ми. След това се досетих че в същия ден, в който сънувах тази стая, която тогава нямаше никакъв смисъл за мен, в същия ден, приятелите чи си обсъждаха сънищата, и аз не казах своя, защото смятах, че е странен и безинтересен. Все пак, беше просто една стая тогава. Нека се върнем обратно на случая. Така, видях стаята на момичето което познавах едва от седмица-Видях стаята, която бях сънувал преди около 2 месеца.

Още преди да си замина за България, и когато видях стаята и се шокирах и тя дори се изплаши, когато дойде в стаята, защото аз се бях втренчил в стаята и и дори ме попита дали съм добре. . . Не знам какво да мисля. Сънувах място, което не знаех, че изобщо съществува. Ако някой е имал подобен случай или може да ми помогне по някакав начин да разбера как е възможно това, за да се оттърва от тези объркани мисли. . Моля, просто искам да знам как е възможно това. . Ще съм ви много благодарен. Благодаря за вниманието и моля, помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ванеса
Ванеса
27.11.2014 19:17
На мен много пъти ми се е случвало. Например сънувах че едни мои приятели се карат за една ножица в син цвят. И когато го изживях казах на глас:е гати дежавю
0
0
Déjà-vu
Déjà-vu
22.11.2014 23:40
Не мога да дам обяснение, защо и как точно това се случва, но това си типично дежа-вю ...
Подобни неща са се случвали и на мен(както и на 95% от останалите хора)-разговори, които съм провела; миризми, които ме "пренасят" на определено място; събития, които се повтарят сякаш; места, на които уж съм била-а не съм!

Не се притеснявай и не отдавай на случилото се такова значение! Забрави за стаята, давай с мацката! :-P :-D :-P
7
0
Valentin
Valentin
14.03.2015 14:17
Късно е, тя започна да се държи различно и необичайно, нещата не провървяха и скъсахме. :)
0
0
Тургай
Тургай
22.11.2014 15:25
Ох колко пъти. Даже мислех .че съм хахо по едно време
0
0
саша
саша
19.11.2014 22:22
Не се учудвай.Това се случва на много хора.На мен също ми се е случвало няколко пъти.Дори и разговора който съм провеждала е бил същия от съня ми.Обяснение не мога да ти дам.Приеми го просто като нещо хубаво.
1
1
k
k
19.11.2014 14:50
Ами,има няколко варианта.Първият е малко мистичен.Казват,че преди душата да дойде на този свят,тя получава нещо като инструкции със закодирани картини,звуци,миризми.Те са маркировка,за да ти напомнят за твоя път и важните хора,които трябва да срещнеш в живота си тук,за да изпълниш земните си задачи.Вторият вариант е по-научен.Понеже светът е един пространствено-времеви ментален континуум,всяко събитие(минало,бъдеще и настояще)съществува тук и сега и никога не изчезва.Затова,по време на сън,когато съзнанието спи,подсъзнанието може да улови картини от този континуум.Има и други обяснения,но няма да ми стигне мястото да се задълбоча.
4
0
Valentin
Valentin
14.03.2015 14:19
Благодаря. :)
0
0