Странен сън

Странен сън
Здравейте. Преди няколко вечери сънувах много странен сън.

Сънувах, че съм на село в къщата на баба ми. Там съм с вуйчо ми, вуйна ми, техните деца(които са на по 8 и 10 години)и баба ми.

И отначало не ставаше нищо, докато не излезнах навън. И там на пътечката(която е тесничка) се бяха навили няколко змии на кълбо и една по голяма змия се беше опънала, все едно се пече на слънце.

И най - интересното беше, че змиите, които бяха на кълбо бяха образували нещо като кръг. И в средата на кръга имаше две малки кученца, сибирски вълчета, ако не се лъжа или нещо подобно.

Интересното беше, че тези кученца се боричкаха(играеха си). Докато се усетим, единият ми братовчед тръгна да бяга и мина покрай змиите и отиде до другия край на пътечката.

След това, не знам как, с другия ми братовчед се озовахме на оградата, която е над пътечката.

И когато си мислех, че не може да стане по - странно, незнайно откъде се появи една мечка на пътеката и мина покрай змиите и кученцата, които дори и май не и обрърнаха внимание.

И тогава братовчед ми, който беше горе с мен на оградата, не знам от къде извади нещо наподобяващо мечи капан, вързан на въже и почна да го мята към змиите, опита се да ги уцели и да ги убие.

Общо взето това е сънят ми. Потърсих в съновници да се пробвам да разтълкувам съня, но уви не успях. Повечето неща змиите, кученцата и мечката направо си противоречат.

Ще се радвам, ако някои успее да разтълкува този сън, защото стана вече няколко дни се пробвам да го разтълкувам. Има ли смисъл този сън въобще или просто е плод на моето болно въображение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ева
Ева
04.02.2010 02:30
Някои близки за теб хора ще се окажат в опасност, но друг, авторитетен човек ще им помогне. Не е страшно.
0
0
Me4oS
Me4oS
31.01.2010 23:06
Благодаря за помощта в разтълкуването на съня. Пък относно коментара на the_nightingale_87: сънувал съм много по - странни неща, дори постоянно мойте сънища са някави изкилифенчени. А наричам този странен, защото ми направи голямо впечатление, че в този сън бяха вплетени много "символи", змиите, кучетата в средата им и появата на мечката. Този сън беше малко по - различен от другите ми и се запитах, дали появата на тези животни в съня ми не означава нещо.
0
0
Lara Croft
Lara Croft
30.01.2010 19:04
Здравей, Meчo. Ако искаш дa разтълкуваш правилно този сън, си помисли кой момент от съня си спомняш най - ясно и потърси в съновника значението на предмета (или животното), присъствал в този основен момент. Направи ми впечатление това за мечката и капана. Зная, че мечка означава болест. Щом си сънувал/а, че някой хваща мечката в капан, може би някой важен за теб човек ще оздравее. На мен съновника винаги ми познава. Разрови се в него.
0
0
Iliyana
Iliyana
30.01.2010 19:01
Забелязали ли сте, че най - често, да не кажа "винаги", пред думата "сън" хората слагат определението "странен" ?
Аз, досега поне, не съм сънувала нещо, което да не е странно. Не се обиждай, но аз лично се сещам за къде по - странни сънища. Ако на това казваш "болно въображение", не знам.
0
0
Александра
Александра
30.01.2010 15:11
Не знам какво означава, но и аз съм сънувала много странни сънища. Обикновенно щом си противоричат нещата, значи става нещо добро, което се оказва лошо или обратното. Обикновено когато аз сънувам такива неща, става нещо лошо, което се оказва за добро или обратното.
0
0