Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Избягали от лудница

Избягали от лудница

Избягали от лудница
В моето село има 9 луди. Двама от тях ги хванаха полицаите, но другите седем все още са на свобода и обикалят из селото. Те излизат всяка вечер влизат в дворовете и чукат по прозорците. Почукват по прозореца един път и ако не се покажеш, започват да блъскат по-силно. Цялото село е на нокти, хората ги е страх и заключват дворовете си щом се смрачи. Група от хора, които празнували са чули силни звуци от изоставената къща в съседство.

Те се изплашили и повикали полиция. Те влезли в къщата и ги подгонили, но лудите им се изплъзнали, защото ги мерили с камъни и други предмети. Полицаите се върнали и с насмешка им казали"Вие май имате полтъргайст".

Моля кажете какво да правим цялото село е в паника! :s:

П. С-Всичко е истина.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Валя
Валя
14.09.2014 14:40
Напоследък и аз забелязвам, че доста луди са освободили от клиниките, защото роднините им немогат да си позволят да им плащат лечението...И пак се връщаме на темата за бедната ни изпростяваща нация.Специално за случая, не се учудвам, че полицията е отстъпила-изобщо не разчитайте да ви помогнат.Вариант е да подадете оплакване/жалба до общината, но не съм сигурна,че и това ще даде резултат.Най-добре ако се появят отново не се опитвайте да се разправяте с тях, защото са непредвидими и опасни.Заключвайте вратите, ако оградата ви е ниска я вдигнете с още половин-един метър, обезопасете местата,от които може да се промъкнат в двора на къщата и така...Не се опитвайте да ги биете или нападате-все пак те не правят това умишлено, а са болни и не трябва да се стига до такава низост!Имай търпение и се опитайте с останалите трезво мисшещи от селото да вземете мерки, лудите да отидат там където им е мястото-в лудница.
0
0
Ирина
Ирина
10.09.2014 21:15
И ние на село имаме подобен проблем, но с цигани :D Ще ти дам съвет - за да се предпазите и да не влизат в двора ви, сложете най-отгоре на оградата ви бодлива тел. Друга идея за сега не се сещам. И тъй като това, че влизат без ваше позволение, се счита за влизане с взлом, би трябвало полицията да направи нещо, ама в държава като нашата ..... мечти .. :(
0
0
Polina Andonova
Polina Andonova
10.09.2014 20:51
А не мога да разбера едно - щом тези хора имат психически проблеми, защо все още живеят сред нормалните хора, а не са в лудница или дори затвора? Подобни случаи биха завършили със затвор за виновниците, ако това се беше случило в чужбина...
0
0
zheravna
zheravna
10.09.2014 13:22
луда работа . не разчитайте на полицията . пребийте ги
2
0
pesho
pesho
09.09.2014 13:07
Полицията нищо не прави.Всичко остава в наши ръце.Вечерта хората ги търсеха,но тях ги нямало.
3
0
****
****
09.09.2014 13:33
хайде хора, давайте коментари да го добутаме до 7 човека ха ха ха
0
1
Барни
Барни
09.09.2014 12:42
Погрешен завой-БГ едишън.
Мисля,че Голд Харт е права,че трябва да ги оставите на полицията,но ако почнат да нападат,трябва да им отвърнете,колко и да са луди и да трябва да ги съжаляваме,ама все пак и ние сме живи хора.
Ако нападнат,нападнете и Вие.
Ако нищо не стана и само се шегуват с Вас,викнете полиция.
Има 1 поговорка:Че от Лудия и Пияния бяга.
1
0
****
****
09.09.2014 13:31
поговорката е от пияния и лудия бяга. Обърни внимание на леенето на речта - както ти си го казал има засечка, но както го казвам аз се лее без никакъв проблем.
0
0
ултрасиньо
ултрасиньо
09.09.2014 12:25
Това е уникален шанс! Може да си го отглеждат и да си направят селски туризъм :).

А, това е Копривчица! Ъъъъ... извини за сарказма ми. Мисля, че имате полтъргайст. Но те също имат, така че правилно сте се обърнали към тях.

Това са побъркани от алкохол и самота фермери. Както и от грубото викане по едри животни, с които ни бъркат понякога. Представи си какво усилие трябва да приложиш за да управляваш движението на крави. След като станеш професионалист грацките хора ще са ти лесни като песен...
1
0
meltem
meltem
09.09.2014 11:33
Препоръчвам да оставите нещата в ръцете на полицията, защото може да ги разгневите!А до тогава не излизайте вечерно време и засадете бодливи храсти около прозорците.Успех!
3
0