Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Защо котката ми се държеше така

Защо котката ми се държеше така

Защо котката ми се държеше така
Днес останах сама вкъщи. Пуснах си филм и взех едно от котетата си при мен, тъй като не трябва да остава сам, защото наскоро го простреляха. Та както си гледам филма' Персей ( така се казва котето) скочи от краката ми, и започна да скача по вратата, да се върти в кръг, да хъска и да мяука сякаш го колят! Взех го на ръце, но той започна да се дърпа и се уплаших да не се нарани, за това го пуснах. Както започна така и спря-внезапно. След няколко минути се повтори същото, само че този път си отвори вратата излезе в коридора и започна да хъска на. . . въздуха пред него!

Беше си извил гърба като дъга, опашката му беше настръхнала и той хъскаше. Разплаках се, не знаех какво става - грабнах го и излязохме от къщата и още щом прекрачих прага спря. . . даже замърка. Моля ви, кажете какво би предизвикало такава реакция. . . четох в една книга, че животните се държат необичайно покрай полтъргайсти и духове, но това. . . . и моля ви, без неща от сорта на "Котката ти е луда, болен е от бяс" и тем подобни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
zara
zara
06.09.2014 15:44
може да има дух или нещо да го е стреснало
1
0
Ghost Adventures
Ghost Adventures
01.11.2014 00:18
Манрат чакам историите
0
0
Джак Спароу
Джак Спароу
06.09.2014 12:58
Котката ти заслужава да е член от моя екипаж.Сложи и пиратска превръзка,а ще и купя патлаците.
Кинг Лион сайз е нещо вкусно,по мое време нямаше такива неща.
Ти от съзвездието Алфа и Омега ли си?
2
5
Калояна
Калояна
06.09.2014 13:10
Не очаквах по-неразумен отговор хД. Много ме забавляват коментарите ти. За жалост въпросният котарак се страхува от изкрейзили пирати :(
7
0