Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Вкопчила съм се във връзката си и полудявам от ревност

Вкопчила съм се във връзката си и полудявам от ревност

Вкопчила съм се във връзката си и полудявам от ревност
Имам страх, вкопчила съм се във връзката си и тя е всичко за мен, обичам страшно много момчето ми и се страхувам да не ми изневери или да не се разделим :Д Смешно е но наистина ме е страх, искам да сме заедно, и всичко е ок когато нямам параноя или ревност на показ, с това му досаждам един вид и имам чувството, че ще ме зареже, ако продължавам, но той не ме разбира. Явно имам проблем с ревността и собствеността :Д Искам го само за мен и се вбесявам, когато задържи вратата на няква.

Като цяло е студен в началото на връзката ни не беше така дори не го харесвах, но бях самотна и реших да пробвам, беше супер мил и ме гушкаше и ме милваше и беше страхотно сякаш не е истина толкова да е мило момчето . . . но нещата се промениха живеем заедно и вече трябва да се моля да ме прегърне или целуне на него тези неща имам чувството не са му нужни, когато искам да сме близки все едно не знам всякаш той го приема като нахлуване в личното му пространство и е някаква измъчена прегръдка.

Както и да е това имам чувството, че продължава вече 2 години първата беше ок и вече имам страхове постоянно от липса на внимание, следя му телефона, правя му скандали, ако закъснее и такива пълните глупости защото се чувствам застрашена нз и аз от какво, наскоро имаше случай с негова съученичка, били са си компания с нея и други някави и тази му звъни да ѝ оправи едни неща.

Както и да е вбесих се нямаше как, така реагирам, отидох с него много тъпо се чувствах като някакъв рефер пазач нещо такова, а тази беше една мръсна курва от тези долните, посрещна го с някава рокличка късичка и деколте с увисналите ѝ цици и се мазнеше и флиртуваше - абе изрод мръсен, аз бях там и тя седеше на столче и си вдигаше роклята ДА и се виждат краката и постоянно се навеждаше да и се видят циците - изрод :Д

И на всичкото отгоре искаше и да ходи да и носи едни неща ние продаваме, а тя живее до работата му, кой знае как ще излиза да си ги взима по без гащи - тва беше края ;@ мн бях нервна, щях да я обезкостя, ако само ми беше покачила адреналина малко повече както и да е.

Имаше още един случай - пак му звани и пак отиваме двамата, тя пак по някакъв пенюар по деколте без сутиени абеее курвенска работа, гъзи се, чекне се, кво ли не и на мене вече след този път ми стигна до горе и му казах на приятеля ми, ако иска тая да му се кечи и иска да и помага и да ѝ носи некви работи, да се оправя и аз се махам, почвам да си противореча малко с началото, нооо просто няма как да понеса такива номера на тази смрад и така.

Каза че няма повече, но вече съм станала още по подозрителна и изплашена, защото не искам да се разделим, а аз няма да търпя накой да ме лъже това всъщност е най - големият ми страх.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
славчев
славчев
26.03.2015 12:48
ако аз съм на негово място моментално ще те изхвърля Ти имаш проблем и иди на психиатър Горкият човек на какво е попаднал
2
1
Крис
Крис
31.10.2014 01:17
хората са прави, само го плашиш със своята ревност. Всеки има нужда и от собственото си кътче за осамотение, и всеки има нужда от приятелите си. момиче, сложи си спирачките сама, иначе той ще ти ги сложи по най-болезнения начин, просто един ден ще ти каже че не желае да е с теб, защото го задушаваш.
1
0
Win3.1.
Win3.1.
27.08.2014 21:15
С подобно държание от твоя страна твоя любим ще те зареже в най-скоро време. Не разбирам защо все още не го е направил. Колкото повече навлизаш в личното му пространство и му държиш сметка, толкова повече ще се отдалечава от теб, докато в един прекрасен ден ще те изостави.
Помисли малко - ти да не си му надзирател в затвора? Връзката се гради на уважение, доверие и обич. Когато ти му показваш, че първите две ти липсват, как очакваш да го задържиш - с окови ли?
8
1
Злати
Злати
27.08.2014 11:47
Ти се чувстваш застрашена от ку**ето!?тогава ти препоръчвам да си вземеш един ден шопинг терапия,да си вземеш нова бельо,нова рокля и да се опиташ отново да прелъсти приятеля си без да ставаш параноична.На мъжете това им харесва и хубавото е,че може да ви помогне да превъзмогнат проблема,недей да се чувстваш като кунева от това.Мисли за това като особен вид предигра
2
1
****
****
25.08.2014 10:23
Нас ни лъжат непрекъснато за да си купуваме разни продукти и да имаме определено поведение. Майките залъгват децата, за да ги хранят, за да спят... Всичко е тоолкова неестествено, на лъжата са основани службите... хората това работят. Няма как.
2
0
Rambo007
Rambo007
26.08.2014 14:07
Фен съм ти завинаги.Сериозно го казвам.
3
0
Светослава Тодорова
Според мен,не бъди толкова притеснена,ако ти изневери-значи,не е за теб.Но ако вече не можеш да я траеш,отиди и я ГРЪМНИ.Шегувам се.При мен беше почти същото-появи се нова ученичка и естествено приятеля ми веднага се залепи за нея.Вдигнах му скандал,скъсахме и продължават да са заедно.Съвета ми е :търпи и ако прекалят и двамата ги отрежи!И постарай се да пишеш на БЪЛГАРСКИ!!!!
1
0
Stefi
Stefi
24.08.2014 19:28
Имай малко самоуважение,овладей се застото това което е твое няма да извяга и ако не е няма да го задаржиш,а с даржанието си сама сте предизвикаш края.Разбирам те прекрасно,направи така да му е хубаво с теб.
1
2
Анабел
Анабел
24.08.2014 16:33
Ужас!не мога да разбера за какво става дума!кой клас имаш завършен? Е да любовта си отива със съвместното съжителство!
0
1