Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънят, от който на сутринта ме побиха тръпки

Сънят, от който на сутринта ме побиха тръпки

Сънят, от който на сутринта ме побиха тръпки
Сънувах , че разбирам , че съ болна от рак. Когато със семейството ми го разбрахме , само аз се натъжих. . . на никой не му направи впечатление! След това баща ми пръв се опита да ме убие . Ревях и съжалявах , че не съм била идеалната дъщеря. Както и да е , не позволих на баща ми да ме убие , след което ми организираха погребение въпреки , че бях жива .

На това погребение имаше само наши съседи и нито един мой приятел или роднина , само родителите ми и сестра ми. На никой не му беше тъжно. . . всички се радваха на сестра ми , а аз седях и гледах всичко от терасата. Когато и родитилите ми се прибраха , беше ред на майка ми да се опита да ме убие а аз отнова през сълзи казвах , че ги обичам и , че не искам да се разделяме. . .

Усещах как все едно не искат вече да съм част от семейството, все едно искат колкото се може по-бързо да се отърват от мен. И най-накрая след неуспешния опитна майка ми , аз се събудих. Какво може да означава това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
vikito135
vikito135
21.08.2014 14:12
такива сънища значат най вече хубави работи и аз санувам разни страхотии и ми се случват хубави работи
0
0
снеж
снеж
13.08.2014 12:52
Може би се чувстваш изолирана от семейството си и мислиш, че ти отделят прекалено малко внимание, защото са заети с по-малката ти сестра.Понякога нещата, които чувставме, мислим или дори сме чули през деня се преплитат в странни комбинации в сънищата ни. Не приемай съня като лош знак.
0
1
pesho
pesho
13.08.2014 11:10
Означава,че трябва да отидеш до оръжейния магазин.Готви се за последна битка.
1
1