Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Повтарящ се сън ме тормози

Повтарящ се сън ме тормози

Повтарящ се сън ме тормози
Здравейте, от малка сънувам един и същ сън по 2-3 пъти годишно и то само на пълнолуние. Ще го разкажа:
Във всеки такъв сън винаги съм 3-ти клас. става така че се озовавам на някакво непознато място и всеки клас от училището се събира и тръгваме към някаква сграда. По пътя се вижда как докато ходят всички хора някак си се травмират - стъпват на криво, порязват се, чупят крайници и т. н.

Когато стигнем в сградата в нея има сцена като театър. Аз усещах в съня си че съм била там и преди. Всички казват че по веднъж в годината има такъв ден за училището с лош късмет и за да го спрем всеки клас трябва да направи едно жертвоприношение.

Взимат ни проба и ги слагат в буркан и после става нещо като в игрите на глада - теглят пробите и казват кой ще принесат в жертва. Всички са напълно спокойни след като вземат пробите, само аз се притеснявам и треперя. Накрая на съня вече са направили тегленето и винаги се оказва някакси че са изтеглили пробата на баба ми. . . . не знам как въобще се появява тя в съня ми . така свършва попринцип.

Много объркан сън. Ако някой може да ми каже какво означава и защо се повтаря ще бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
vikito135
vikito135
21.08.2014 15:10
явно сънят ти ти казва нещо свързано с някакъв проблем следващия път като го сънуваш се вгледай в детайлите нещо може да ти даде знак а ако знаеш някое място от сънят си отиди там аз правя така и винаги нещо е различно. Един път санувах как най-добрата ми приятелка я убива точно пред нас. На другия ден отидох там и зад един храст имаше нож.
2
0
Барни
Барни
13.08.2014 13:42
......игрите на глада..баба ти? :D е не това просто е трепач.Според мен няма нищо кой знае какво.Аз като бях малък всеки ден сънувах,че ме отвличат цитирам: Маймуните от телевизора и ме връщат на сутринта преди родителите ми да са се събудили.Ужасно нещо.
После след тези така да го кажа кошмари имаше малко пауза и после почнах пък да сънувам 3 робота как искат да отворят вратата,майка ми и баба ми седят на 1 място все едно са парализирани и когато червеният робот хваща бравата аз откачам и се събуждам.Това съм го сънувал десетки пъти.После изведнъж спря завинаги.
Много рядко вече сънувам сънища,които съм сънувал преди.
2
7
War007
War007
21.08.2014 21:32
Нищо подобно.Дори се радвам на такива неща,ако съм се изразил неправилно се извинявам.
1
0
Спайс.
Спайс.
21.08.2014 21:31
Човек,не е уместно да се шегуваш с другите.
1
0
Asparux
Asparux
11.08.2014 23:57
А, и- Луната има реални влияния не само върху хората, но и върху цялата планета Земя. При пълнолуние не само светлината е виновника за безсънието.
7
0
Asparux
Asparux
11.08.2014 17:34
Здравей! Сънищата ни служат за преразглеждане на навиците и на възгледите ни. Повтарящите се сънища означават, че преразглеждането е било напълно неуспешно, и също така повтарящият сън означава нещо много важно за нас. Но ми е интересно защо само при пълнолуние.
12
0
zara
zara
11.08.2014 22:55
ами аз сънувам най-много при пълнолуние. сигурно е просто съвпадеие. все пак когато луната е в пълна фаза почти винаги и почти на всеки действа така :) за мен е по-важно да разбера какво означава.
4
0