Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страшен сън с лава

Страшен сън с лава

Страшен сън с лава
Здравейте. Тази нощ сънувах един автобус, в който бяха някои ученици от моя клас с техните родители и аз бях там с моите и сестра ми. Докато си се возим и в автобуса гледаме Нешанъл Джиографик(имаше телевизор), отстрани виждам как лава тече и казвам и на другите. След това аз почнах да казвам, нещо от сорта на "Искам си мама и тате! ", "Искам да живея" и почнах да плача.

После автобуса спря и аз, кака, мама и тате слязохме и почнахме да тичаме. Тичахме върху засъхнала лава и тя беше много гореща, докато стигнахме в една болница. Там имаше една легнала, болна млада жена, която лежеше на едно легло и един лекар, който беше на около 55г. , с руса коса, а странното е че ноктите му бяха много дълги, жълтеникави и отдолу мръсни.

Някай от семейството ми каза "Хайде да се качим на втория етаж. " и странният лекар отговори "Това е втория етаж! ". След това семейството ми и аз излезнахме навън и почнахме да тичаме и (в съня си)си представям как някой затъва в лавата. Беше изключително страшно и за щастие се събудих от този кошмар. Моля ви кажете ми, какво евентуално може да значи това. Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
pesho
pesho
13.08.2014 00:51
Здраве да е
0
0
sibel
sibel
12.08.2014 01:39
Може да ви прозвочи лусост но сънувах същият сън преди време..
0
0