Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Чувах странни шепоти и имах сърцебиене

Чувах странни шепоти и имах сърцебиене

Чувах странни шепоти и имах сърцебиене
Здравейте! Бих желала да споделя едно мое преживяване и да чуя мнението ви.
Веднъж аз и две мои приятелки бяхме на края на парка, целият парк беше безлюден. Решихме да извикаме Дама Пика тъй като беше привечер и се бяхме , , запалили" по страшните истории. Опитахме и нищо не се получи разбира се!
Сложихме картата на Дама Пика пред нас. Под нея едно огледало и написахме с червено червило написахме три пъти , , Дама Пика появи се! ". Нищо не стана! Но, през нощта когато имахме пижамено парти, лично аз чувах странни шепоти и сърцето ми биеше като лудо!

Първо си помислих, че е от стреса и затова реших да събудя момичетата. Когато ги попитах дали са чули някакви шепоти, те ми потвърдиха! Направихме една магия за гонене на духове и след това заключихме цялата къща. Прозорци и врати! Отидохме в кухнята. Стана нещо странно с времето, но явно е било от фантазията ни.

Когато се събудихме се успокоихме, но вещите ни бяха разместени. Картата на Дама Пика бе до свещта с която гонихме духа от стаята.

Това преживяване беше странно и се чудех бихте ли споделили дали и на вас са ви се случвали такива неща?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Ана
Ана
22.05.2016 13:57
ти нормална ли си ????????
0
0
мария
мария
02.10.2014 21:17
Абе като имате смелост хубо но аз невярвам на тия глупости
10
3
vikito135
vikito135
25.08.2014 11:26
един път като виках кървавата мери се видях в огледалото и лицето ми беше обезобразено
2
1
Косьо Радев
Косьо Радев
14.08.2014 21:16
Когато родителите ми бяха на път, бях само аз и баба но спяхме на различни етажи когато стана време за сън си легнах се събудих в точно 3:33 и видях през пердетата нещо като облаци въртящи се в кръг! Станах и отидох на долния етаж извиках 'бабо-о ' но тя све едно не беше там сякаш баба ми беше МЪРТВА качих се и си легнах наблюдаваики въртящите се в кръг облаци. След като заспах сънувах много странен сън, баба ми беше там и казваше че ще избухне военното отделение! И да на другият ден се случи в 8:43. Но ако се съмнявате проверете в блогът на BTV новините.
4
0
pesho
pesho
13.08.2014 13:11
В името на бат Герги защо сте я викали.
4
0
БаЛоНчЕнЦе
БаЛоНчЕнЦе
11.08.2014 10:08
Преди да мислите за такива мистериозни неща, първо помислете за няколко логични обяснения, защото за повечето неща си има! А ако в този случай няма, значи има нещо..
1
1
Здравко
Здравко
09.08.2014 00:44
Веднъж преди да заспя 1-2мин. някъде, принципно до леглото ми има стол и изведнъж почнах да чувам ,че някой разлиства вестник ,после тоя вестник стана на някакви хартиики и изведнъж птици ли незнам ,но беше нещо от рода на птица, та както и да е не можех да се събудя и аз имах сърцебиене. Това понякога ми се случва точно преди да заспя и ,ако изведнъж се разсъня спира ,но трябва да спя на пуснат телевизор иначе пак ще се случи. Веднъж пак съшото чувах някакъв шум от наковалня ,че човек кове, а веднъж дори бях на пуснат телевизор и изведнъж цялата картина ми се промени нали ,както си е всичко пуснатия телевизор на загасена лампа, и взеха да прехвърчат разни черни неща из стаята и други неща.
Някъде бях гледал ,че това се наричало състояние да се събудиш в съня си и някак си реалноста ,както ти е останала след като си спал се уеднаквява със съня и може да се изкриви реалноста ,тоест сън ,че е реалност ,което влияе на психиката.
Принципно гледам клипчета за духове и чета разни истории ,но не мисля да призовавам духове нямам причина ,а и ако призовавам няма да е точно нормален тип дух на умрял човек, та както и да е , трябва да знеш ,че и добри духове има и лоши.
Но няма само духове като цяло по-добре да се казва духовно същество понеже не само духове има, но и неща от типа елемнтали,ангели,демони и най-различни същества от различно естество. Знам 1 начин за викане на духове ,който е най-лесния ,но ще си го спестя ,щото последствията са доста лоши.
Чел съм как се вика ангел ,но за такава песимистична личност като мен ще стане след 100 години.
Бих искал да добавя ,че може да има и неутрални същества ,тоест примерно ,ако е демон не е задължително да е лош.
Хората понякога излъчват негативна енергия ,която може също да стане нещо опасно, същото важи и ако излъчваш оптимизъм ,тоест добри неша.
Като цяло по-добре не се занимавай с това така пречиш и на 1ния ина другия свят.
Нищо ,че има духове в нашия ,те работят с друга вибрация ,както и ние. Има хора ,които могат да свързват 1 и другия свят обаче не мисля ,че си шаман и да можеш да изпадаш в разни състояния, но пък наскоро намерих 1 книга ''Книга за медиумите'' ,ако ти е интерсно виж я. :D
Веднъж като се връщах от училище насреща видях 1 човек целия в черно да върви напред после се скри зад един казан, викам си аз целия в черно какво ще е туй, тръгнах аз за вкъщи ,но реших да се върна стоях и стоях ,но никой не се появи и се прибрах.
3
1
Paco
Paco
06.08.2014 14:55
Аз ти вярвам защото съм я виждал лично ако щете ме смятаите за луд.И също дама пика пощадява хората с тъмна коса и очи.
5
3
Мерито02
Мерито02
08.08.2014 20:40
Незнам ралица но ако беше така щях да разбера
2
1
ралица
ралица
08.08.2014 12:48
възможно ли е ,някоя ваша приятелка да се е пошегувала с вас ??
1
2