Sanovnik.bg»Не съм за нея това, което е тя за мен

Не съм за нея това, което е тя за мен

Не съм за нея това, което е тя за мен
Здравейте
Пиша тук след съвет от моята приятелка, че ще ми помогне да се отърва от тежеста на проблемите ми. Боя се, че не знам откъде да започна и цялата история ще бъде дълга и блуткава.

Ще кажа няколко думи за менНа 25 съм, работя престижна и много отговорна работа, която също така има и много недостатъци. От там също идва голям товар от напрежение, което няма къде да разпусна

Напоследък започнаха да ми изтръпват крайниците, имам проблем с дишането и постоянно се чувствам сам, безсилен, безпомощен и жалък, като шофирам постоянно мисля за самоубийсто, постоянно имам чувството, че ще избухна и ще направя огромна глупост. Днес бях на лекар, защото състоянието ми беше тежко и съм понаплашен.

От година и половина имам приятелка, която ме е приела в дома си. Тя е всичко за мен, но от тук идват засилващите се проблеми в последно време. Двамата сме много привлекателни визуално, постоянно има натрапници и при двамата, но смея да твърдя, че никой досега от двама ни не е правил глупост и сме били верни един на друг.

От един месец нещо се случва - сякаш нещата, които чувствам, ме плашат и ме карат да се чувствам безсилен се случват и в отношението помежду ни. Между нас са непрестанни спорове за глупости, имам усещането, че вече съм на много заден план, често чувствам, че съм излишен. Знам, че вината е в двама ни. Тя е най-близкото ми същество, знае всичко за мен (има неща които ме тормозят и ще ме тормозят, които съм правил в миналото и не се гордея, имах проблем с алкохол, клиники, лечения, побойща, но съм осъзнат и от години живея кротко и правилно).

С времето почнах да се държа като нея, почнах да се дуя за глупости, почнах да правя фасони, почнах да се държа като кифла и женчо, станах нещо, коeто по принцип не бях. Обаче желанието ми към нея, фактът че тя е НАЙ-ВАЖНОТО МИ НЕЩО В ЖИВОТА се засилват. Желанието постоянно да я чувам, постоянно да я карам да прави правилните според мен неща, прекаления стремеж да съм нейния закрилник явно я задушиха.

Знам, че има за нея по-важни неща от мен, за което не я съдя, но ме побърква, че аз не съм за нея това, което е тя за мен. . Вече като има спор отстъпвам само и само да не се караме защото това ме побърква. Чувствам се в кръг без ИЗХОД, мисля да зарежа всичко до момента и да започна на чисто, да не отговарям със същото поведение, с което тя се отнася към мен, да я накарам отново да повярва в мен, да я накарам да разбере, че и двамата не сме безгрешни и да мислим по - глобално, защото любовта е нещо мащабно и не трябва да махаме тухла по тухла с дребните спорове, а да се държим заедно с хубави моменти и да наблягаме на хубавото във връзката ни, да не се вдълбаваме само за лошото и кусурите ни.

Знам, дълбоко в нея знае, че не сме безгрешни и че трябва да гледаме доброто в нас, за да можем да добавяме всеки ден по няколко тухлички в нашата любов!
Дали ще намеря изход от всичко , дали тя ще намери изхода с мен или всичко е ЕДИН ОГРОМЕН ЗАЛЪК за нас и няма да имам шанс да съм с мечтата на живота ми. . . .
Ще видим!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
сдгсг
сдгсг
10.11.2015 14:52
"...постоянно да я карам да прави правилните според мен неща.." - първо я караш, явно насила и второ правилни според теб. Според мен това ти е първият проблем.
0
2
Вълчева
Вълчева
23.08.2014 08:11
Не съм психолог,но от този разказ лъха страх от загуба на по скоро приятел.....защо ли не съм убедена,че в действителност обичаш това момиче,не е ли това при вас само рутина...помисли си.
2
5
роси
роси
30.07.2014 17:23
Дайте си малко време, покажи и че държиш на нея но не я притискай. Ако тя не иска вече да е с теб ще ти го каже. Може би просто и трябва малко пространство. И аз ти желая успех и не забравяй винаги едния обича малко по силно от другия, но това не значи, че не е обичан
1
5
Petia
Petia
30.07.2014 12:18
Ако питаш мен, момичето започнало първо да се сърди за необикновени неща и ти да не останеш по - назад си започнал и ти да издребняваш.По всичко личи, че ти си добър човек, въпреки миналото ти и много обичаш това момиче.Според мен обаче, познавайки жените , на нея й е писнало, едва ли изпитва някакви чувства към теб, защото нея в момента я вълнува различното.Тя е от жените които не се отдават изцяло на връзката и човека до тях.За тях има по важни работи, като с кого ще излезе, с какво ще се издокара и т.н.Желая Ви успешен нов старт, но ако не се получи вината няма да е в теб.Това момиче ще изгуби много, ако не погледне в душата си и не осъзнае какъв тип отношения трябва да имате.

Успех! :)
1
5