Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»От малка сънувам Баба Ванга

От малка сънувам Баба Ванга

От малка сънувам Баба Ванга
Здравейте! Момиче на 13 г. съм и знам че ще ви се стори странно, но от малка сънувам Баба Ванга. Нямам никакви роднински връзки с нея. Никога не съм правила голямо впечатление от това, което съм сънувала с нея, но преди няколко дни всичко се преобърна. Яви ми се на сън. Беше легнала на едно легло и аз я попитах дали може да ми каже какво ще се случи с мен.

Тя се обърна към мен и ми каза, че след няколко дни пак ще ме посети и ще ми каже всичко. Снощи също я сънувах. Тя беше хванала ръката ми. Зададох и няколко въпроса за един приятел. Тя ми каза , че той е добре , но баща му (починал е) боли го стомаха (не знам какво значи това. . ). Скоро ще разбера дали имам истински приятели и след време ще замина за чужбина.

Попитах я как така е до мен при условие, че е мъртва, а тя ми каза, че за това ще се погрижи тя.
Моля ви кажете ми какво значи съня ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Кико
Кико
28.01.2015 22:20
Мило момиче , не вярвай на нито една дума или каквото и да било на сън . Светите отци на Православието строго са забранявали да се вярва на сънища и видения каквито и да било . Да вярваш на сънища е също толкова опасно колкото и да вярваш на карти . Да , имало е в светата Библия хора на които Бог е пращал сънища , но ние не сме Св. Йосиф нито тези святи хора . А и нещо друго -молитвите на баба ти Ванга никога няма да се чуят , такива са противни на Господа . Не припарвай до тях , нито вярвай :) Успех ти желая . Мой съвет - по-добре помоли Бог или Пресвета Богородица да те избавят от тези сънища .
1
3
деси
деси
29.10.2014 19:42
Може би ти си следващата баба Ванга!! :)
2
1
Asmodeus
Asmodeus
18.08.2014 16:51


Врачка
Какво е да сънуваш Врачка?
1. Ако насън посещаваш врачка, наяве ще се опитваш да мамиш или да хитруваш.

2. Себе си ако сънуваш като врачка, може да станеш жертва на собствените си непочтени планове.

3. Сън за ясновидство, гадаене и пророкуване е свързан с много и разнообразни неблагоприятни обстоятелства в работата и социалното ти положение.
:D
2
1
Йоана
Йоана
29.08.2014 16:50
само ,че тук не е врачка , а ванга
6
0
Tara
Tara
17.08.2014 23:00
Сънища от Бога

В Библията боговдъхновените сънища винаги били породени от конкретна причина. Вярно е, че понякога този, който сънувал, не разбирал веднага значението на съня. В много случаи обаче ‘Бог, който открива тайни’, осигурявал обяснението, така че да няма съмнение относно значението на съня. (Даниил 2:28, 29; Амос 3:7) Сънищата от Бога не били неясни или нелогични, каквито са често обикновените сънища.

Понякога сънища били използувани от Бога, за да защити някои хора, които имали важна роля в осъществяването на неговата цел. Тези, които получавали такива сънища, не били непременно служители на Бога. Например, астролозите, които посетили малкия Исус, не се върнали при замислящия убийство Ирод, както той им бил казал. Защо? Те били предупредени насън. (Матей 2:7–12) Това дало възможност на Йосиф, приемния баща на Исус, да избяга в Египет със семейството си, тъй като също бил предупреден на сън. Така бил спасен животът на малкия Исус. — Матей 2:13–15.

Векове по–рано египетският фараон сънувал как седем пълни житни класа и седем угоени крави са противопоставени на други седем тънки житни класа и седем мършави крави. С помощ от Бога Йосиф разтълкувал сънищата правилно: Египет ще се радва седем години на изобилна реколта, а след това щяло да има седем години на глад. Разбирайки това предварително, египтяните могли да се подготвят и да складират храна. Това послужило като средство за запазване на потомството на Авраам, довеждайки ги в Египет. — Битие, 41 глава; 45:5–8.

Вавилонският цар Навуходоносор също получил специален сън. В него били предсказани възходът и падението на бъдещите световни сили, които щели да имат пряко въздействие върху божиите служители. (Даниил 2:31–43) След време той сънувал друг сън, който предсказвал как самият той ще изпадне в лудост и после ще се възстанови. Този пророчески сън има по–голямо изпълнение — установяването на месианското Царство, чрез което Бог ще осъществи волята си. — Даниил 4:10–37.
2
1
лило
лило
17.08.2014 16:43
Човек не трябва да обръща внимание на сънищата.....като сънуваш нещо, което те притеснява, плаши или нещо си-просто отиди на църква...помоли се на Господ, недей да вярваш на врачки, пророчици и подобни, защото Господ е казал, че не е добре човек да ходи или да се захласва по такива, нито да знае како го чака в бъдещето...църквата също отхвърля такива врачки, дори и Ванга.
3
0
Нина
Нина
18.07.2014 07:08
За мен сънищата са благословия, като твоя например. Но, ако се страхуваш, просто се помоли да си по смела и благодари. :)
2
0
Ivan
Ivan
15.07.2014 11:47
За мен да сънуваш Бог, баба Ванга или който и да е светец или пророк е нещо уникално! Вярвай на всяка 1 дума която баба Ванга ти е казала в съня.
13
2
Йоана
Йоана
17.07.2014 22:40
да но аз съм малка и някой път много ме е страх .Незнам как да го обясня...имам чувство,че тя има нещо общо с мен
0
0