Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Видях духа на починалото ми коте

Видях духа на починалото ми коте

Видях духа на починалото ми коте
Здравейте на всички, това което ще ви разкажа е истина и ми се случи снощи. Беше ми починало котето на име Сашо, натровил се е с отровен плъх. Това стана миналия месец. . Снощи реших да седна малко на компютъра, когато чух мяукане в коридора. Стъписах се и станах да видя какво става. . Отидох и видях как котето ми, претича на другия край с тревожно мяукане и продължително и изведнъж както тичаше и се загуби в тъмнината, понеже нашият коридор е малко дългичък но и тъмен.

Аз заплаках, защото много обичах котето си. И преди ми се е случвало да мяука нещо в коридора, но ме беше шубе да видя. Моля ви кажете ми, привидяло ли ми се е или това наистина е бил духа на котето ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
не давам име
не давам име
31.03.2015 19:39
Аз никога не съм виждала призрак. И поради тази причина аз мисля че не си превъзмогнала шока ок починалота ти коте. И мисля че просто си халюцинирала.
1
0
анонимка
анонимка
30.12.2014 22:46
Животинчето иска при теб това може да е страшно но то сигурно иска да знаеш че то ще е до тебе и ще те обича много
0
0
лилилилиллииииииииииили
Същото се случи и с мен :(
3
5
...
...
09.07.2014 13:18
И на мен ми се беше случило почти същото като при Ирина...Едно коте преди години приютих почина (май пак от натравяне и от моята грешка -бях извън града,а то с мои близки които бяха по-немарливи) и после ми се случваше да го усещам (физически),че идва да спи при мен посред нощ както обикновено правеше...Може би и ти се обвиняваш и затова душата му идва при теб за да ти каже как е умряло или за да ти каже да намериш мир със себе си.За да може то да почива...Аз затова се моля понякога и за животните и си паля свещичка.Църквата казва,че е по-добре за човек да се молиш,защото има много нуждаещи се,но ако запалиш свещички вкъщи за твоето коте и се помолиш и за него и за твой близки едва ли ще е толкова грешно...При мен е добро решение,но за теб не знам.Ти ще намериш твоя си начин.:)
3
2
Ирина
Ирина
09.07.2014 08:14
Здравей, случвало ми се е подобно нещо преди няколко години. Моето коте почина и една сутрин в просъница го усетих как спи върху мен, както винаги е спал и го видях да отива към прозореца и изчезна. Просто животинката се сбогува с теб и иска да знаеш, че е добре и че си те обича, не се притеснявай, няма да се случи пак.
8
1
NONAME
NONAME
08.07.2014 20:24
Аз съм имала много котки през живота си. Лошото е, че съседът ни все ги убива, а аз много се привързвам към животните. Имах едно коте, което стоя по-дълго при мен и беше кротко и аз го обичах като , че ми беше сестра! След като почина започнах да усещам сякаш е близо до мен и да усещам миризмата му(метафора) и по пътя ми се струваше, че я виждам. Може да ти се е привидяло, защото искаш да е с теб, но може и да си усетила наистина енергийното му присъствие... Надявам се да съм помогнала.
6
1
Alone under the stars.
Alone under the stars.
09.07.2014 08:09
Благодаря ти, отговора ти наистина ми хареса! Според мен наистина може да съм го видяла.. Благодаря отново :)
4
0
Любовчето
Любовчето
08.07.2014 21:41
Така е!Права сте
5
0