Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам бившата ми приятелка

Сънувам бившата ми приятелка

Сънувам бившата ми приятелка
Сънувах че се срещаме не разбрах къде но беше на една пейка което ме навежда на мисълта че е на мястото където тя ме целуна за първи път. След което тя ме попита: "Как стигнахме до тук? ". Аз не отговорих , а просто я прегърнах и тя пак каза нещо: "Липсваше ми това. ".

След което я целунах и аз я попитах "Заедно ли сме? " и тя отговори положително като добави "Обичам те. " така стояхме и си говорихме за случки които ни разсмиваха и стояхме прегърнати и от време на време се целувахме и се събудих с най-широката усмивка от месец насам. И ми е интересно какво значи защото рядко сънувам но сънищата ми се случват рано или късно. Помогнете ми моля ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Усмивка
Усмивка
16.06.2014 11:21
Човек... Обади и се, кажи и едно "Здравей". От опит ти казвам... Може да започнеш всяка сутрин да се будиш с най-широката усмивка. Няма смисъл от гордости, глупости,и кой е по-тежък.
Успех от кака ти ;)
3
0
Шепти...
Шепти...
14.06.2014 02:06
Не е важно кой е предприел първата крачка.Важен е краят:)
Който едва ли ще разберем.Жалко овлякох се по историята.Уж на пръв поглед обикновен сън,но се усеща нещо по-специално.Не знам аз усещам силна любов като го чета.Може и да не е,но ако е...Такъв дар трябва да се пази особено ако е споделена.Пък и да не е...Все още ти носи положителни емоции,а това не е случайно.
2
0
Зетабета
Зетабета
10.06.2014 19:59
Здравей!хубаво е да се събуждаме с усмивка.Сънят ти носи информация,че нещата отдавна са извън контрол,а ти си останал на онази пейка,тоест живееш с миналото,целувка-вест,която не ще те зарадва особенно,прегръщаш,прегръщат те-защита от някой или нещо,смях,смееш се-тъга.Да се разделите е предприела първата крачка ТЯ, липсва ти,но ако е с друг,по.добре е да си намериш момиче.Успех!
1
1
sanskrit
sanskrit
08.06.2014 19:06
Всичко казано в предните коментари е хубаво,но стига да имаш желание,възможност и взаимност.Ако имаш желанието дори да е трудно ще създадеш път за възможността да бъдете заедно.Ако имаш желание и възможност въпрос на време ще е взаимността да се разкрие пред теб дали я има или не.
3
0
...
...
08.06.2014 18:42
Отговорът на въпросът ти е ясен.Може би и ти знаеш какъв е но се съмняваш.А понякога точно разума ни пречи да видим реално нещата.Които отдавна душата знае...
"и се събудих с най-широката усмивка от месец насам."
"рядко сънувам но сънищата ми се случват рано или късно."
Или казано по-друг начин - Обичаш я или какво?Тя може също да те обича и очевидно и двамата сте си носели щастие един на друг,но нея я няма вече до теб.Можеш да потърсиш щастието на друго място,може подсъзнанието ти да копнее по нея тайно или да се съберете.Ти ще решиш...Липсата на решение е също избор със своите последствия.Но се сещам за нещо което може да ти е от полза...
"Има легенда, че ако нощем не можеш да заспиш, значи си буден в съня на някой друг." И ако тя е будна в твоят сън може би не може да заспи и си мисли за теб...
Любовта се проявява в живота извън времето и пространството. Тя не зависи от времето, нито от външните условия. Любовта идва от контакта на човек с Бога и се предава чрез вътрешен тласък, чрез вътрешен импулс."Беинса Дуно
4
0
Рамбо
Рамбо
08.06.2014 17:44
Липсва ти
Имаш ли нова приятелка?
Ако нямаш по добре пробвайте пак
3
0