Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалата ми майка такава, каквато я помня на младини

Сънувах починалата ми майка такава, каквато я помня на младини

Сънувах починалата ми майка такава, каквато я помня на младини
Здравейте.
Не веднъж ми се е случвало да сънувам странни сънища, но този ме накара наистина да стана в 4:00, да се регистрирам и да пиша. Сънят беше горе долу такъв. Събрали сме се на маса приятели (мисля, че разпознах само едно от лицата, но въпреки това бяхме приятели). Обръщам се наляво и на масата до мен седи майка ми, ама такава, каквато я помня от преди поне 20 год. млада и красива.

Не помня какво точно я попитах, но завързахме разговор и докато си говорехме аз се разревах, попитах "как стигнахме до тук" (предисторията е, че преди да почине рядко я посещавах, защото. . . . съм глупак), после тя ми каза нещо от типа "няма да оцелееш" и сега не помня дали спомена "до утре" или не. Последно я помолих да ми пожелае успех и тя го направи. После седях до късно на масата с приятелите без да й говоря и тя продължаваше да е там.

Сцената се сменя. Легнал съм си. Синът ми отива в тъмното до тоалетна и си ляга до мен на спалнята. В този момент в тъмното на вратата на спалнята се появява пак майка ми по нощница, зад нея баща ми (Господ здраве да му дава). Репликата беше нещо от типа "Гледай ги бе, колко е часа и не са си легнали още! "

Дръпна ми одеалото, аз станах и тя в очите ми каза "Нали ти казах, че няма да оцелееш! "
След това се събудих и започнах да асимилирам какво точно ми се случи. И реших да ви го напиша. Ще съм благодарен на всякакви коментари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Валя
Валя
31.05.2014 18:32
Преди две седмици почина майка ми,не бях я сънувала а ми се искаше.Тази нощ я сънувах,но немога да разгадая съня.Сънувах я с гръб към мен и не много наблизо,простираше изпрани дрехи на простор.На цвят не бяха нито черни нито бяли,до колкото си спомням кафяви или сиви,нещо между тези два цвята.Ако някой може да го разгъдае,моля да ми пише.Благодаря предварително.
0
0
Зетабета
Зетабета
29.05.2014 20:12
Здравей!Да сънуваш починалата си майка-късмета се обръща към теб,това е знак от човека,който те е обичал такъв,какъвто си,че е дошло време да поемеш инициативата в свои ръце,да реализираш плановете си.Врата-тайна,изненада,отворена врата-има изход в трудна ситуация,тъмнина-лутане,блуждаене,нерешителност,страх от неизвестното,тоалетна-печалба,малка,но сигурна,синът си да видиш насън-добри вести,баща-ще спечелиш одобрение на началник или ще получиш добър съвет,легло-безполезно изчакване нещата да се оправят от самосебе си.Думите,отправени към теб-стига чакане,лутане,озъртване в тъмното,защото не ще оцелееш,има се в предвид духовно оцеляване.Дерзай ти казват!Всичко добро и от мен!
1
0