Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Дразнят се с мен в училище

Дразнят се с мен в училище

Дразнят се с мен в училище
Здравейте!

Всеки ден ми се подиграват в училище, без нищо да съм направил. Не им обръщам вмимание, но бързо се ядосвам и обикновенно ги гоня. Казвам ги на класната, но тя понякога не й пука, тъй като половината клас е малко луд и от това изпитва гняв. Споделям с майка си, и тя ме пита дали да дойде в училище да се разправя, но ме е страх да не стане по-лошо, защото преди няколко месеца един, който се дразни много с мен и все още продължава, започна да ме рита и аз паднах на земята и едни шестокласници ме вдигняха и след това се обадих на майка си, и никой от моя клас не ми помогна, и сега една, която учи карате, която преди седеше на най-задния чин и беше кротичка и почна да се прави доста.

И казах на майка си, че няма нужда, и че ще ги игнорирвам. От 4ти клас започнаха (сега съм 5ти и съм на 12 години) и вече понякога ми писва. Последния път, когато се дразниха с мен, беше когато господинът по Изобразително Изкуство го нямаше и всички почнаха да лудеят и даже счупиха един чин и се опитах да го оправя, за да не става лошо, и този който ме беше набил каза, че съм го счупил. Един момент ми се иска да се отдалеча от този клас, но не искам.

И когато се върнахме от едно барче, видяхме родителите на онова момче, което ме нападна и мама сподели, че той се дразни с мен и майка му вика, че той му е казал, че аз се дразня с него. Лол! Имам няколко приятели в класа, с които се разбирам доста добре. Има още истории как се дразнят с мен в училище, но аз изброих най-важните досега. Очаквам вашите отвизи и се надявам да ми помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ad
ad
21.11.2014 00:37
И аз съм така обаче :Стиснах здраво юмруци - без да му мисля,
удрях наред, защото ми писна.
К'во е сега? К'во беше преди?
2
0
СПП
СПП
15.05.2014 23:04
Мисля, че е най-добре да се занимават с майка ти, да видим до кога ще им издържат нервите. Няма от какво да те е страх! Тя ти е майка и е нормално да е до теб! Имам син, на 5г., и само като си представя, че един ден може да е на твоето място вярвай ми откачам! Никой не би ме спрял да си зашитя детето от подобни невъзпитани и аморални създания, дори и самото то! Мисля си няма ли опция да запишеш някакво бойно изкуство? Това ще ти повиши самочувствието измъкване от подобни ситуации... И за край ще кажа едно, за което много хора могат да ме обвинят - моя син го уча на удара да отвръща подобаващо, НО НИКОГА ДА НЕ Е ПРЪВ! Всеки има право да се защити!!!
2
0
Рамбо
Рамбо
15.05.2014 23:22
Само така на такава майка винаги бих стиснал ръка
2
0
Вероника
Вероника
14.05.2014 21:09
Не им обръщай внимание.Не им показвай че обидите им те интересуват.Щом имаш приятели няма защо да се отчайваш.Но,все пак мисля че е добре майка ти да поговори с класната или директора.Това не може да продължава,а щом те бият това вече е прекалено.Колкото и да ги игнорираш те няма да спрат.
4
3
kaloqn
kaloqn
14.05.2014 19:23
Остави ги да порастнат , сега се правят на интересни и търсят внимание , уж че са по "готини" :)
5
4
Рамбо
Рамбо
15.05.2014 11:29
Интересно чудя се дали някой е поставил минус едва ли не аз съм го поставил за да изглежам като идиот :D много сте филмирани хора
Този коментар и за вас важи човека е прав
1
1
Рамбо
Рамбо
14.05.2014 22:44
А може и да са комплексирани
1
1
Konstantina
Konstantina
14.05.2014 17:12
Познато ми е!Остави ги и не падай на тяхното ниво!
3
1
Рамбо
Рамбо
14.05.2014 12:20
При мен най важното правило е боли ме к**о така требе да е при теб
1
1