Какви промени ви очакват според хороскопа за 11 октомври

12 от 12 Зодии

Риби


Днешният ви ден ще бъде позитивен и лесно ще се справяте с всякакви финансови или любовни проблеми. Само се постарайте да ограничите контактите си с енергийни вампири, защото те лесно биха ви лиши от енергия и добро настроение. Втората половина на деня е много подходяща за разходки на открито. Среща под звездите може много да повиши настроението ви и ви създаде ярки впечатления.

Предупрежденията, които бяха валидни за вчерашния ден, продължават да важат с пълна сила и днес. Обстановката остава неспокойна и динамична. Бъдете готови за неочакваното и си пригответе резервен план, защото промени ще има.

Все още се усеща излишно напрежение и лесно ще възникват конфликти. И най-дребното подхвърляне би могло да стане причина за големи разправии.

Затова избягвайте конфликтите и не общувайте с хора, които са ви неприятни. Бъдете либерални към чуждото мнение и не се опитвайте да натрапите собствените си възгледи на другите.

Въздържайте се от поемане на рискове в сутрешните часове. Решенията, които вземете преди обяд ще доведат до категорични резултати. След това няма да сте в състояние да ги промените, дори и да искате.

Не забравяйте и за ретроградната Венера. Периодът не е подходящ за предприемане на нови романси, както и за крупни покупки (жилища, автомобили, земя). След това ще сте недоволни от сделките.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари