Какви промени ви очакват според хороскопа за 11 октомври

11 от 12 Зодии

Водолей


Днес внимавайте с импровизациите. Постарайте се да работите по план поне през първата половина на деня. Не ви съветваме да проявявате своеволия, когато решавате сериозни въпроси. Вечерта правете експерименти на любовния фронт, но без да си играете с чуждите чувства. Опитвайте нови подходи и разнообразявайте репертоара си, за да сте по-интересни за противоположния пол.

Предупрежденията, които бяха валидни за вчерашния ден, продължават да важат с пълна сила и днес. Обстановката остава неспокойна и динамична. Бъдете готови за неочакваното и си пригответе резервен план, защото промени ще има.

Все още се усеща излишно напрежение и лесно ще възникват конфликти. И най-дребното подхвърляне би могло да стане причина за големи разправии.

Затова избягвайте конфликтите и не общувайте с хора, които са ви неприятни. Бъдете либерални към чуждото мнение и не се опитвайте да натрапите собствените си възгледи на другите.

Въздържайте се от поемане на рискове в сутрешните часове. Решенията, които вземете преди обяд ще доведат до категорични резултати. След това няма да сте в състояние да ги промените, дори и да искате.

Не забравяйте и за ретроградната Венера. Периодът не е подходящ за предприемане на нови романси, както и за крупни покупки (жилища, автомобили, земя). След това ще сте недоволни от сделките.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари