Пътешественик във времето беше заснет на фотография от 1943 година

Пътешественик във времето

Снимка, публикувана неотдавна в социалната мрежа Туитър, провокира много въпроси. Изображението е направено през 1943 година, но определено на него се виждат детайли, които са типични за друг период.

Фотусът е споделен в интернет от потребителят Стюард Хъмфрис, който първоначално не си дава сметка какво не е наред със снимката. Той я качва в Туитър, за да отправи предизвикателство към своите приятели. Уточнява, че кадърът показва британски работници, които релаксират на плаж през 1943 година, и пита последователите си дали ще познаят дестинацията.

Не мистериозната локация предизвиква вълнение, а едно от лицата на нея. Фотографията е направена по време Втората световна война в района на Корнуол. На нея виждаме много хора, които разпускат на пясъчната ивица с подходящо плажно облекло.

В средата на фотоса обаче им тайнствен господин, облечен със сив панталон и кафяво сако. Странно е, че той стои на плажа в този вид. Но още по-подозрителното е, че изглежда като съвременен човек, който преглежда смартфона си.

Пътуване във времето

Според някои интернет потребители мъжът просто е особняк, който в този момент държи нещо като тефтерче или малка книга. Любителите на конспирациите обаче са на друго мнение. Те са убедени, че това е пътешественик във времето, който в случая е дошъл от бъдещето.

Има много снимки от миналото, които показват невъзможни за онези епохи ситуации. Ако се вгледате в детайлите, ще откриете и други подобни сензационни кадри, убедени са експертите, изследващи идеята за пътуването във времето.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анонимен
Анонимен
13.10.2018 06:37
tfa e fotosop hahahahaha
15
0