Вижте страшните предсказания на сръбския Нострадамус

1 от 4 Снимки

1. Трета световна война


Тя ще настъпи между 2050-та и 2100-та. Когато това се случи, в битките враждуващите страни ще използват необикновени оръжия. Те няма да унищожават мирното население, а ще го омагьосват. Под въздействието на магията хората няма да се бунтуват, а ще спят дълбок сън. След това ще се пробудят от него и ще опитат да се спасят.

Нострадамус, Майка Шиптън, Свети Малаки, Джуна са сред световноизвестните ясновидци. Има обаче по-малко популярни личности, чиито точни предсказания са удивлявали хората също толкова силно. Сред тези необикновени персони е и Митар Тарабич, наричан още сръбския Нострадамус.

Митар Тарабич живял през деветнадесети век. Той бил неук и на пръв поглед простоват, но притежавал дарба, с която впечатлявал дори най-богатите и начетени хора.

Благодарение на нея можел да предвижда не само близки събития, но и далечни. За своите видения той разказвал на отец Захари Захарович.

Свещеникът, от своя страна, успял да запише някои от думите на Тарабич и така предсказанията на чудатия мъж се запазили и до днес. Ето и някои от неговите предвещания:

Рейтинг

3
Общо 6 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари