Виж тук своя най-точен хороскоп за 10 октомври

9 от 12 Зодии

Стрелец


Животът ви бил много скучен без развлечения, но днес ви съветваме да забравите за купоните и разходките. Налага се да решите важен въпрос, който не търпи отлагане. Така че спрете да витаете в облаците и се фокусирайте върху проблема. Колкото по-бързо се справите с него, толкова по-скоро ще можете да се върнете към обичайното си безгрижие.

Луната е в Скорпион и денят се очертава динамичен и наситен със събития. Същевременно ще е и напрегнат, така че моментът съвсем не е подходящ за сключване на договори и административна работа.

Ако обстоятелствата ви притискат и нямате друг избор, вършете задълженията си с повишено внимание и максимално спокойствие. Не противоречете на събеседниците си, бъдете максимално вежливи и обрани в поведението си.

Днес има опасност бързо да влезете в конфликт, при това заради съвсем дребни недоразумения.

Заради преминаването на Меркурий в Скорпион разговорите комуникацията може допълнително да се затрудни. Причината е, че това явление ще ни направи по-взискателни към себе си и към другите.

Ще се стремим към високи цели, но същевременно ще сме склонни да критикуваме тези, които не отговарят на поставените от нас критерии.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари