Виж тук своя най-точен хороскоп за 10 октомври

5 от 12 Зодии

Лъв


Лъвове, днес сте в стихията си! Проблемите се решават, неприятелите ви се разбягват, а късметът ви следва навсякъде. Наслаждавайте се на живота си и празнувайте всяка своя малка победа. Но не забравяйте и за своите любими хора. Личният ви живот ще бъде особено вълнуващ днес. Дори и да сте без половинка, няма да скучаете вечерта.

Луната е в Скорпион и денят се очертава динамичен и наситен със събития. Същевременно ще е и напрегнат, така че моментът съвсем не е подходящ за сключване на договори и административна работа.

Ако обстоятелствата ви притискат и нямате друг избор, вършете задълженията си с повишено внимание и максимално спокойствие. Не противоречете на събеседниците си, бъдете максимално вежливи и обрани в поведението си.

Днес има опасност бързо да влезете в конфликт, при това заради съвсем дребни недоразумения.

Заради преминаването на Меркурий в Скорпион разговорите комуникацията може допълнително да се затрудни. Причината е, че това явление ще ни направи по-взискателни към себе си и към другите.

Ще се стремим към високи цели, но същевременно ще сме склонни да критикуваме тези, които не отговарят на поставените от нас критерии.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари