Той беше отвлечен на мистериозна планета и видя 3 извънземни раси

1 от 7 Снимки

Загадъчно видео набира популярност във виртуалното пространство. На записа мъж разказва за срещата си с извънземни и описва впечатленията си от тях.

Клипът е с лошо качество, но ясно се вижда, че мъжът е облечен като американски военен. Той стои пред дъска и описва с рисунки как са изглеждали инопланетяните, с които е имал шанса да се срещне.

Американецът твърди, че пришълци са успели да го похитят и така се е срещнал с три различни раси на създания, които не обитават планетата Земя. Първите той описва като ниски същества с огромни глави и сива кожа.

Следващият вид, изправил се пред него, бил с впечатляваща височина и бледа кожа. Извънземните от третия вид военният описва като рептилоидни същества, имащи чертите на влечуго и човек.

Мъжът разказва разпалено, че първите два вида извънземни не представляват заплаха за човечеството, но това не се отнася за и за създанията от третата раса.

Те изглеждали агресивни и според разказвача са реални противници на човечеството. Преди време пък водели ожесточени битки с другите извънземни и успели да намалят популацията им.

Загадъчният мъж дава сведения и за планетата на извънземните. Той твърди, че тя е огрява от две Слънца.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари