Какво ви очаква днес според хороскопа за 9 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


През първата половина на деня смело можете да подписвате договори и да сключвате сделки. С харченето на пари обаче е желателно да сте внимателни. Днес изкушенията ще са големи за вас и не бива да обикаляте дълго по магазините. Вечерта внимавайте с любовните отношения. Сега не е моментът да предявявате претенции към партньора си.

Малко преди 7.00 часа днес настъпва Новолуние във Везни. Явлението ще активира много лични теми и най-вече въпроси, свързани с любовта, брака, приятелството. Възможно е да усетите нужда да изясните взаимоотношенията си и да ги поставите под контрол.

Но не ви препоръчваме да бързате с вземането на важни решения. Обърнете внимание, че сега обстоятелствата ще изглеждат по един начин, но към края на следващия месец обстановката рязко ще се промени. Така че има риск сами да се подведете. По-добре изчакайте още няколко седмици, докато се уверите, че намеренията ви са правилни.

Заради Новолунието днес е подходящ ден за писане на желания. Не пропускайте да го направите след 7 часа, но гледайте да приключите с ритуала преди 12.00 часа днес, тъй като в този интервал денят най-продуктивен.

След това настъпва период на Луна без курс и следващите часове ще са непродуктивни. Съветваме ви до края на деня да се въздържате от важни срещи и начинания. Придържайте се към лежерни и добре познати занимания.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари