Твоят нумерологичен хороскоп до 14 октомври

1 от 11 Снимки

1. Подгответе се за трудна седмица


През следващите дни ще трябва да се разделите с комфорта и леността си. Налага ви се да запретнете здраво ръкави и да поработите. При това хвърлените усилия няма да са свързани само с ваши проблеми, но и с трудности на приятелите ви. Вие обаче сте техният единствен лъч светлина и не бива да ги лишавате от подкрепата си.

Според нумерологията събитията между 8-ми и 14-ти октомври ще се определят от самите нас. Всичко зависи от собствената ни настройка и от реакциите ни. Вселената ще ни праща някои изпитания, но ние определяме как да ги възприемем.

Едни ще видят в тях непреодолим проблем и ще започнат да драматизират. Други ще открият нови възможности. Трети ще разпознаят ценни житейски уроци и ще се почувстват по-мъдри и опитни след преживяното.

Съветваме ви през следващите дни да се настроите възможни най-позитивно и да сведете до минимум очакванията си към околните. Разчитайте основно на собствените си сили и по-малко ангажирайте другите с проблемите си. Старайте се да се справяте самостоятелно със задачите си и не винете близките си, ако не могат да ви помогнат.

Същевременно се пригответе и за промени от личен характер. Средата на месец октомври е време, в което узряваме за по-сериозно романтични отношения. Не се учудвайте, ако случаен летен флирт прерасне в стабилна и хармонична връзка.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари