Седмичният хороскоп на всички зодии до 14 октомври

1 от 12 Зодии

Овен – Бъдете готови за компромиси


За вас седмицата ще бъде хармонична и без сериозни катаклизми. Възможно е да имате някои дребни търкания с околните, но ако сте доброжелателни и тактични в общуването си, бързо ще изгладите различията и ще намерите общ език. В работата или личния живот някой ще се опита да ви даде нареждания. Въпреки че не ви е приятно да се подчинявате, сега ви съветваме да направите компромис и да се съобразите с чуждото мнение.

Началото на седмицата ще бъде трудно. Това е време, в което ще се усеща голямо емоционално напрежение. Възможно е неблагоприятната атмосфера да окаже пагубно въздействие върху самочувствието на някои зодиакални знаци.

Ако усетите, че това се случва и при вас, опитайте се да не обръщате голямо внимание на лошото настроение и усещането за несигурност. Всичко това е временно и скоро ще отмине.

Пригответе се обаче, че на пътя ви ще изникнат прегради и ще трябва да мобилизирате силите си, за да се справите с тях. Постепенно трудностите ще намалеят и на хоризонта ви отново ще изгрее слънце.

Съмненията ще останат зад гърба ви и и ще си набележите нови цели, интереси и планове. Ще получите подкрепата на най-близките си хора и това ще ви направи по-силни.

В края на седмицата общуването ще ви донесе облаги от финансов характер. Ще се запознаете с хора, които биха ви помогнали да развиете вашия бизнес или да откриете по-доходоносна позиция за себе си. Оглеждайте се за различни възможности и не бързайте да отхвърляте по-нестандартните предложения.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари