Какво ви предстои на 8 октомври според дневния хороскоп

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще се чувствате добре в кожата си и това ще ви позволи да разкриете ярко най-добрите си таланти. Ако се стремите към повишение на работното място или просто привличане на нечие внимание, сега нещата ще ви се получават много лесно. Късметът е на ваша страна и всичко върви във ваша полза.

Луната вече е във Везни. Отделно започва да се усеща и влиянието на предстоящото Новолуние във Везни. Опитайте се да мобилизирате силите си, защото днес ще разполагате с по-малко енергия.

Бързо ще се уморявате и е възможно да не свършите най-същественото. Ще трябва добре да преценявате приоритетите си и да не си губите времето с дреболии.

През сутрешните часове не бързайте с важните дела. Дайте си време да се адаптирате към обстановката и да се върнете към забързаното ежедневие. След уикенда може да ви е малко по-трудно.

Към обяд вече може да действате по-смело. Ще усетите повишаване на тонуса и желание да сте по-активни. Но не се изкушавайте да се заемете със съвсем нови дела. Рисковано е. Не ви съветваме и да споделяте добрите си идеи с други хора, защото ще ви ги откраднат.

Внимавайте къде, кога и с кого се движите днес. Ще сте заобиколени от многобройни изкушения. Сигурни ли сте, че ще успеете да устоите на всички примамливи възможности? Ако волята ви е слаба, по-добре прекарайте деня в усамотение.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари