Какъв ще е вашият хороскоп за 7 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Не предприемайте авантюри нито на работа, нито на любовния фронт. Днес късметът може да ви изневери, затова се осланяйте повече на логиката, отколкото на поривите си. За да избегнете неприятности, ви препоръчваме и да прекарате деня с разумни и отговорни хора. Неподходящата компания допълнително може да ви тласне към рисковани действия.

Още през сутрешните часове ще усетим приятен прилив на енергия. Луната продължава да е в Дева и темите от вчерашния ден ще са актуални и днес.

Все още имате време да се погрижите за дома и семейството си. Използвайте момента, за да почистите пространството около вас и да затоплите отношенията с близките си хора.

Но задължително отделете време за себе си. Съчетайте почивката с приготвяне на вкусна храна и повече физическа активност. Вашето здраве трябва да ви е приоритет през днешния ден (а и не само).

Обедните и следобедните часове са подходящи за разговори, почистване, разкрасителни процедури. Побързайте да свършите всичко, защото след 17.00 часа започва период на Луна без курс, който ще продължи до края на деня.

Препоръчваме ви през вечерните часове да сведете контактите си до минимум и да се отдадете на заслужена почивка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари