Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите типажа зодия Дева, които може да срещнете

Трите типажа зодия Дева, които може да срещнете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
3 от 3 Снимки

3. Перфекционистът във всяко отношение


Този тип Деви са напълно отдадени на професията си и непрекъснато мислят за работа. Имат доста високи очаквания от колегите и служителите си, които в много случай са неизпълними. Ако някой се скатава от работа, веднага губи уважението им. Те са много критични и независимо какво им показвате, те виждат грешките в проекта ви. Рядко хвалят, дори и най-близките си и точно когато приключите с една от задачите, които са ви възложили, те поставят нови изисквания. С такъв човек ще сте на работа 24 часа, 7 дни в седмицата, като те никога няма да са доволни от усилията ви.

Хората зодия Дева са интелигентни, организирани, но и често се тревожат дори за най-дребните неща. Тези земни хора обаче могат да се разделят на три типажа, които може да видите в нашата галерия.

Хората с асцендент или зодия Дева не се вписват лесно, а повечето хора биха ги описали като твърде критични и остри в думите си. Те са и много срамежливи, заради което е трудно да се сприятелите с тях.

Но ако ги спечелите на своя страна, винаги ще са до вас и ще се стараят да ви помогнат във всяка трудна ситуация.

Но подобно на всеки друг знак от зодиака и при Девите има нюанси, а в галерията ни са описани трите основни типове. Ако сте асцендент Дева, също може да влезете в някои от категориите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати