Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отношенията с околните»Как да привлечем любов в живота си: 5 съвета от езотерици

Как да привлечем любов в живота си: 5 съвета от езотерици

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
5 от 5 Снимки

5. Вярвайте на своите ангели-хранители


Когато някой приключи връзката си с вас, не жалете за изгубеното. Доверете се на вашите ангели-хранители, които са преценили, че този човек не бива да е в живота ви. Радвайте се, че сте се освободили от него и сега можете да дадете път на някой по-добър.

Любовта е най-мощната сила в света. Тя задвижва най-големите промени в живота ни и ни кара да поемаме опасни рискове. Учи ни да бъдем по-добри, разбиращи, всеотдайни.

Всеки живее, за да срещне голямата любов и да я сподели. Дори и някой да не си признава, че търси своята сродна душа, бъдете сигурни, че вътрешно копнее точно за това.

За жалост обаче, живеем в свят, в който е все по-трудно да срещнем истинската любов. С напредването на технологиите и улесняването на комуникацията помежду ни, спираме да ценим простичките неща и забравяме за смисъла на думи като уважение и преданост.

Сдобили сме се с консуматорско мислене и искаме всичко на момента. Разбира се, с такава нагласа често се озоваваме с неприятни ситуации и губим вяра в любовта.

Ако и вие сте в това положение, на бързайте да унивате. Езотериците смятат, че никога не е късно човек да открие любовта, но първо трябва да се потруди за нея.

В галерията ни можете да откриете 5 съвета, които според мистиците ще ви помогнат по-бързо да се сдобиете с половинка. Опитайте ги и се сбогувайте със самотата!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати