Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Разберете какво да очаквате от месец август според хороскопа

Разберете какво да очаквате от месец август според хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
11 от 12 Зодии

Водолей – Бъдете внимателни на работа


Месецът ще е труден, но продуктивен. Опитайте се да разпределите задачите си, така че да обърнете достатъчно внимание на всяка една от тях до края на август. По отношение на финансите приемете подкрепа от близки приятели, роднини или любимия човек и не ставайте твърде горделиви. Бъдете по-внимателни на работа, защото може да допуснете грешки от разсеяност. Втората половина на месеца ще е много по-хармонична и ще ви позволи да прекарате приятни мигове с любимия човек.

През месец август ще се намираме под влиянието на 5 ретроградни планетиМеркурий, Марс, Сатурн, Нептун и Плутон. Заради това е по-добре да се доверяваме на интуицията си, а не на логиката.

Ретроградният сезон ще затруднява общуването ни с околните, както и стартирането на нови проекти. Възможно е да се сблъскваме със забавяния, отлагания и да се връщаме към една и съща задача отново и отново.

Първата половина на месеца ще е по-напрегната от втората. Подгответе се за спорове, забавяния и различни проблеми както на работа, така и в личните взаимоотношения. Ще нужно да сте по-търпеливи.

Втората половина на месеца ще ни позволи да си отдъхнем от напрежението и да почиваме повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати