Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Сложете 3 монети в морска сол и вижте какво чудо ще се случи!

Сложете 3 монети в морска сол и вижте какво чудо ще се случи!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252

Парите може и да не носят пълно щастие, но определено могат да улеснят живота ни. Вероятно затова и почти всички хора мечтаят за богатство и се опитват всячески да увеличат финансовите си постъпления.

Неслучайно и има толкова много ритуали за привличане на пари. Едно вярване например гласи, че ако носите китайски монети в портмонето или джоба си, ще имате голям късмет и много пари.

Според друго поверие пък талисман с формата на пирамида или костенурка може да донесе печалби на обитателите на дома. Същото може да ви се случи и ако носите листо от босилек в портфейла или отглеждате билката вкъщи.

Съществува и един по-лесен, но ефективен ритуал за привличане на пари, който също датира от древни времена. Техниката му е много проста за изпълнения.

Просто трябва да изберете три монети и да ги измиете добре, след което да ги подсушите (това се прави, за да се отстрани чуждата енергия, която евентуално носят). После изсипете малко морска сол на дъното на касичка, буркан или солница. Добавете монетите и затворете съда.

Повторете на глас: Колкото зрънца има тук, толкова пари да имам в джоба!

Сложете съда на скришно място, където само вие да го виждате. Ако истински вярвате в действието на ритуала, скоро ще се радвате на по-задоволителни финансови постъпления.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати