Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене на кафе: Какво да очакваш, ако видиш кръг в чашата си

Гадаене на кафе: Какво да очакваш, ако видиш кръг в чашата си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
3 от 3 Снимки

3. Кръг в близост до дръжката на чашата


Трябва да обърнете внимание на отношенията си с приятели. Има нещо неизяснено с тях, което ще постави комуникацията ви на друго ниво.

Кръгът е често срещана фигура в гадателските практики. Той символизира начало на нов период, в който ще трябва да приложите всичко, което сте научили досега.

Кръгът олицетворява не само нова фаза за вас, но и вашето личностно усъвършенстване. Той показва, че ви предстои да израснете и да изградите докрай мирогледа си.

Ако кръгът е представен само чрез бегли контури (изглежда като пръстен), това означава, че леко ще преминете през тази трансформация и няма да срещате много пречки по пътя си. Ако обаче кръгът е изпълнен отвътре (изглежда като точка), очаквайте премеждия.

Промените, които ще настъпят, ще са трудни за вас. Регулярно ще ви обземат песимистични мисли и преобразяването на живота ви ще се окаже поредното голямо предизвикателство.

Това са най-общите гадания, свързани с присъствието на кръг в различните ритуали. За да разберете как по-конкретно да тълкувате появата на фигурката при гадаене с кафе, надникнете в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати