Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Тази актриса разбра, че привлича духове и дори ги засне! Вижте ги

Тази актриса разбра, че привлича духове и дори ги засне! Вижте ги

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Кейти Прайс
Снимка: Instagram

Ексцентричната актриса и певица Кейти Прайс отново изуми феновете си. Британката е убедена, че в дома ѝ бродят духове и дори смята, че ги е заснела. Снимките побърза да сподели тези дни в социалните мрежи, за да докаже на всички, че не си въобразява.

39-годишната звезда отдавна е обсебена от идеята, че къщата ѝ в Съсекс е свърталище на духове. По нейни думи неведнъж в имота ѝ са се случвали явления, за които няма логично обяснение.

Тъй като в това старо жилище да са ставали много събития, а и дълго време никой не желаел да го закупи, Кейти първо търсела причина за духовете в него. В последствие обаче разговаряла с медиуми, които ѝ обяснили, че всъщност самата тя има специална енергия, която действа като магнит за призраците.

За да узнае нещо повече за своите неканени гости, красивата британка неведнъж е извършвала спиритически ритуали. Участвала е и в много сеанси, водени от екстрасенси.

По думите ѝ обаче за пръв път има уникалната възможност да заснеме, макар и с лошо качество, страховитите образи, появяващи се в дома ѝ. Някои от тях жената дори сравнява с демони.

Тези създания не ме плашат, но ми се ще да узная повече за тях. Трябва да знам защо тук и какво искат от мен и близките ми, пише Кейти в социалните мрежи.

След като тя публикува снимките, предизвика сериозни дебати. Някои от почитателите ѝ се отнесоха изключително скептично към кадрите. Други пък бяха изплашени от снимките и препоръчаха на Прайс да проведе ритуали по пречистване на дома от зли сили.

Кадър от призрачните снимки на Кейти Прайс можете да видите и вие в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.5
50
40
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати