Виж какво вещае хороскопът за 14 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Не започвайте нищо ново днес, преди да сте финализирали старите си дела. Това се отнася както за професионалния ви живот, така и за романтичната сфера от света ви. Не се изкушавайте да влизате в нови партньорства, ако все още не сте приключили старите си отношения. Има риск накрая да изгубите и двете си възможности за връзка.

Денят няма да е особено ползотворен, тъй като ще има продължителен период на Луна без курс. Ако искате да свършите нещо съществено, постарайте се това да стане преди 11.00 часа. Всички важни срещи трябва да са или дотогава, или след 22.00 часа, когато периодът приключва.

За днешния ден имайте предвид, че са възможни всякакви неочаквани промени. Ето защо не бива да възлагате големи надежди на обещанията, които околните са ви дали. Самите вие не бива да давате дума прибързано отново по същата причина.

Странете от важните ангажименти или по възможност ги оставете за друг ден. Използвайте неделята основно за почивка и равносметка. Все още имате време да се разделите със старите спомени и хора от миналото, но побързайте, защото трябва да го направите преди 17 януари, когато е Новолунието в Козирог.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари