Хороскопът ви разкрива какво ви очаква на 13 януари

10 от 12 Зодии

Козирог


Денят ще е напрегнат, а вие ще сте лабилни и лесно ще ядосвате заради дреболии. Дори и най-невинните шеги по ваш адрес сега ще ви се виждат като клеймо и ще сте готови също да нападнете словесно събеседниците си. Постарайте се да запазите спокойствието си, като си спомните за добрите си постижения през деня. Иначе ще се окажете в епицентъра на лют скандал, който ще ви развали съботата.

И днес Луната е в Стрелец, така че ще сме свободолюбиви, настроени за развлечения. Ще сме изпълнени с енергия и ще имаме желание намеренията ни да се осъществяват бързо.

Въпреки това е възможно събитията да се забавят и или околните да проявят неочаквано отношения към вас. Това не бива да ни тревожи, защото скоро нещата ще си дойдат на мястото. Но все пак преди 17 януари не е желателно да провеждаме сериозни разговори.

Иначе днес заради конфликтния аспект на Венера и Уран е възможно да се появят някои неочаквания проблеми на любовния фронт.

Затова трябва да сме нащрек за промени, раздели и най-различни обрати. Същевременно е желателно да обмисляме добре действията си, защото ще сме склонни към прибързани реакции, за които после ще се разкайваме.

Утре ни предстои продължителен период на Луна без курс. По възможно не си насрочвайте сериозни ангажименти и се опитайте да прекарате деня си в спокойна обстановка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари