Хороскопът ви разкрива какво ви очаква на 13 януари

5 от 12 Зодии

Лъв


Решителни, енергични и самоуверени, днес ще сте способни на всичко, за да получите своето. Каквито и прегради да възникнат на пътя ви, нищо няма да е в състояние да ви откъсне от намеренията ви. Възможни са и значителни промени в личния ви живот. Не е изключено да заинтригувате с поведението си някой много специален човек и бързо да се окажете в изпепеляваща афера.

И днес Луната е в Стрелец, така че ще сме свободолюбиви, настроени за развлечения. Ще сме изпълнени с енергия и ще имаме желание намеренията ни да се осъществяват бързо.

Въпреки това е възможно събитията да се забавят и или околните да проявят неочаквано отношения към вас. Това не бива да ни тревожи, защото скоро нещата ще си дойдат на мястото. Но все пак преди 17 януари не е желателно да провеждаме сериозни разговори.

Иначе днес заради конфликтния аспект на Венера и Уран е възможно да се появят някои неочаквания проблеми на любовния фронт.

Затова трябва да сме нащрек за промени, раздели и най-различни обрати. Същевременно е желателно да обмисляме добре действията си, защото ще сме склонни към прибързани реакции, за които после ще се разкайваме.

Утре ни предстои продължителен период на Луна без курс. По възможно не си насрочвайте сериозни ангажименти и се опитайте да прекарате деня си в спокойна обстановка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари