Най-точният хороскоп за 11 януари само тук

4 от 12 Зодии

Рак


Пред вас е един интересен и полезен ден. Той е свързан с придобиване на нов опит и откриване на примамливи перспективи. Бъдете готови да направите първата крачка, колкото рискувано и трудно да е това. Така ще изпреварите конкурентите си и да се доближите до целта. Това ще подразни хора, които от доста време успешно прикриват своето недоброжелателно отношение към вас. Това е прекрасно – най-после ще видите кои от приятелите ви не са истински. Конфликт във вечерните часове ще ви покаже, че сте се доверявали на недостоен човек.

Днешният ден ще е наситен с емоции и приключения. Луната попада в Скорпион, а това допълнително ще засили интензитета. В дни като този се взимат важни и бързи решения. Не бягайте от отговорност.

Най-доброто време за действие е до 17 часа. След това Луната остава без курс. Денят не носи никакви негативи, така че бъдете спокойни и уверени в себе си.

Меркурий навлиза в Козирог още в 7:10 ч. сутринта и ще остане там до 31 януари. Това е един хубав, активен и продуктивен период. Идеите се избистрят, договорите се подписват, проектите потръгват. От мислене се преминава в действие.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари