Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Те идват! Вижте нашествието на извънземни в Колумбия

Те идват! Вижте нашествието на извънземни в Колумбия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Те идват! Вижте нашествието на извънземни в Колумбия
Снимка: YouTube

Нашествие на извънземни изкара акъла на цяла Колумбия. Хиляди наблюдаваха мистериозен и ярък неидентифициран обект.

Светещото кълбо вся паника сред очевидците. Извънземният кораб не се криеше, дори напротив – той се появи като огнена топка в нощното небе и предизвика страх у стотици хиляди. Всички те бяха убедени, че започва невиждана извънземна атака за колонизиране на планетата ни.

Кадрите /виж галерията/ са заснети в град Окана Сантандер. На тях огромна топка от светлина ярко блести за няколко минути над главите на слисаните жители.

Вместо да изчезне изневиделица, топката оранжева светлина бавно гасне, докато се отдалечава. Така след известно време изчезва напълно.

Според очевидците обектът е изгубил пламъка си близо до съседния град Агуас Кларас. Той обаче се е задържал достатъчно дълго, за да могат стотици местни жители на Окана Сантандер да го заснемат с мобилните си телефони.

Снимките и видеата на странния феномен станаха особено популярни в социалната мрежа и предизвикаха голям интерес. Свидетелите на случката разказват, че привидно космическият кораб е опитал да се приземи. Той обаче е извършил твърде рискована маневра и в крайна сметка се е отказал.

Никой в Колумбия – нито власти, нито конспиратори и жители на страната, все още не могат да намерят отговор какъв е произходът на тази ярка светлина. Това е поредният случай, в който неидентифициран летящ обект кръжи около планетата. Те са тук и е въпрос на време да установят контакт с нас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати