НЛО посети австралийски фермер! Вижте разказа му

НЛО

Страховита среща с неидентифициран летящ обект е имал мъж от Австралия. Необичайната случка станала преди близо тридесет години, но и до днес никой не можете да каже на човека с какво точно се е сблъскал.

30-ти септември 1980 година е датата, която един от жителите на щата Виктория ще помни до края на живота си. Сутринта на този ден той бил внезапно разбуден от вълнуващия се добитък в стопанството му.

Когато излязъл от къщата си, за да провери какво става в двора, той видял във въздуха машина, различава се от всичко познато за него. Пред очите му се извисявал огромен летателен апарат, приличащ на диск. Освен от формата му фермерът се впечатлил и от странните светлини, които блещукали от него.

Тръгвайки в посока към летящата чиния, австралиец забелязал, че тя се намира над водния резервоар и издава много странен и силен звук.

Мъжът понечил да се доближи още малко до апарата, но бил отблъснат от невидима сила, напомняща гореща струя въздух. После необикновената машина отново отлетяла в небето, оставяйки резервоара празен, а близкия участък от земята - потъмнен.

Мъжът, който бил изплашен и объркан, съобщил на полицията за преживяването си. Подобни сигнали подали и други местни хора. Така и обаче не станало ясно какво точно са видели австралийците в онзи ден.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари