Хороскопът ви за 2 януари е тук!

1 от 12 Зодии

Овен


Днес има голяма вероятност ваше старо желание да се осъществи. Нещо, за което сте бленували дълго време, най-сетне ще бъде ваше. Въпреки това сбъдването на мечтата ви няма да ви донесе щастие. След като получите желаното, ще си дадете сметка за неправилния си избор.

В 04:24 часа на 2 януари настъпва Пълнолуние в Рак. Този процес ще активизира всички теми, свързани с дома, семейния уют, роднинските отношения, наследниците. Използвайте деня, за да направите жилището си по-приветливо както за гостите ви, така и за самите вас.

Погрижете се да сте по-близо до децата и родителите си. Дори и да живеете далеч от тях, поддържайте телефонна или виртуална връзка. Дайте да се разбере, че имат цялата ви подкрепа и могат да разчитат на вас в трудни моменти.

Бъдете готови да изслушате проблемите им и дори и да ви се струват маловажни, в никакъв случай не показвайте снизхождение. Ако го направите, ще ги разстроите силно и ще ги отблъснете.

Когато правите своите избори днес, имайте пълно доверие на интуицията си. Тя ще ви направлява безпогрешно, така че се отпуснете, вслушайте се във вътрешния си глас и му се доверете.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари