Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Хороскопът ти за януари разкрива какво ти предстои този месец

Хороскопът ти за януари разкрива какво ти предстои този месец

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
11 от 12 Зодии

Водолей


Използвайте началото на 2018 година, за да анализирате още веднъж последните месеци от своя живот и да видите грешките си. Признайте, че провалите ви се дължат не на околните, а на самите вас. Опитайте се да си направите ценни изводи и се поучете от уроците, които Вселената ви дава. Обмислете приоритетите си за близкото бъдеще и се впуснете с нови сили в него.

Началото на месеца ще бъде спокойно, лежерно, но и неплодотворно. Ще сме обзети от големи мечти и ще чертаем грандиозни планове за бъдещето си, но така и няма да предприемем конкретни действия, с които да реализираме бляновете си. Въпреки това периодът ще бъде приятен, тъй като ще срещнем единомишленици, с които ще ни е много драго да общуваме.

В интервала от 8-ми до 13-ти януари ще имаме много възможности да осъществим плановете си, но ще трябва да се мобилизираме и да действаме светкавично. Само тези от зодиакалните знаци, които преодолеят първоначалната си нерешителност и тръгнат стремглаво напред, ще постигнат реални успехи.

След това настъпва период, в който е желателно да не се ангажираме с грандиозни проекти. Ще ни е лесно да задвижваме дребни задачи, но тези, които изискват по-сериозни усилия, ще ни провалят. Ще трябва също така да бъдем по-търпеливи и да не драматизираме, ако очакванията ни не бъдат оправдани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати