Вашият нумерологичен хороскоп за цялата 2018-та година само тук

1 от 11 Снимки

1. Бум от емоции и случки


Пред вас е година на промени и личностна реализация. Очакват ви обновление, възможности за ново начало и голяма доза късмет. Материалното се настанява във всеки един аспект от живота ви. В личен план временните летаргични състояния ще се редуват с общуване. Неочаквана среща или отношения със значение за бъдещето. Въпросите, свързани с чувствата и емоциите, ще се развият най-активно в края на годината. Промяна в работата, статута или местоживеенето. Добри перспективи за професионално израстване и признание. Не са изключени здравословни проблеми, но спокойно – всичко е в главата ви.

За да разберете какво предстои за вас през новата 2018-та година според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е еднцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари