Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Зодията на мъжа разкрива най-големия му страх

Зодията на мъжа разкрива най-големия му страх

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
2 от 12 Снимки

Телец


Телците изглеждат смели, самоуверени и понякога дори незаинтересовани от мнението на другите за тях. Но всъщност това е само привидно, защото дълбоко в себе си те са раними и боязливи. Предпочитат обаче да крият тази си страна, защото ги е страх, че ще бъдат наранени.

Всеки от нас живее със своите страхове. Някои се страхуват да изгубят любимия човек, други се боят от неизвестното, трети се страхуват от тъмнината, четвърти – от високи места.

Сред най-разпространените страхове са и тези, свързани с водата, огъня, насекомите, влечугите, мишките. Бъдещето и смъртта също са сред темите, предизвикващи несигурност, объркване и смущение у нас.

И ако за жените е много по-лесно да признават най-големите си страхове, то за мъжете не е така. Според порядките, които са се наложили в обществото, представителите на силния пол трябва да са храбри, смели и да не показват слабите си страни. Това обаче съвсем не означава, че мъжете нямат страхове.

Бъдете сигурни, че и най-мускулестият мачо крие някакви притеснения, които често пъти са определящи от неговия зодиакален знак. За да узнаете кои са скритите тревоги на вашия любим човек, надникнете в галерията ни, където маските на мъжете са свалени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати