Какво ви очаква според хороскопа за днешния 6 декември

10 от 12 Зодии

Козирог


Въпреки че обичате многократно да проверявате информацията, преди да ѝ се доверите, днес се вслушвайте предимно в инстинктите си, тъй като ако посветите времето си на проверки, ще се забавите и ще пропуснете възможността да довършите навреме задачите си. Интуицията днес няма да ви лъже, така че не пренебрегвате гласа на шестото си чувство.

Ретроградният Меркурий и Сатурн в Стрелец са в съвпад през днешния ден, така че се опитайте да запазите спокойствие, ако плановете ви буксуват или пък не получите резултатите, които сте очаквали.

Прегледайте вече започнатите дела и действайте търпеливо, ако се появят някакви затруднения. Не отлагайте най-важните си ангажименти, а бъдете отговорни и изпълнете обещанията си.

По-късно през деня Меркурий оформя напрегнат аспект и с Марс във Везни. Това може да ни прави по-изнервени и раздразнителни, но е нужно да си мерим думите и да владеем емоциите си, за да не си създаваме проблеми.

Луната и днес ще е в Рак, с което ни напомня да се обърнем към себе си, да обмислим това, което се е случило, без да прибързваме.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати