Какво ви очаква според хороскопа за днешния 6 декември

6 от 12 Зодии

Дева


Въпреки че сте готови да градите големи планове за бъдещето, но те няма да са достатъчно разумни, ако първо не анализирате грешките си от миналото. Върнете се към спомените си и се опитайте да определите уроците, които са ви дали събитията да момента. Помислете как се се справяли с предизвикателствата досега и какво винаги ви е проваляло.

Ретроградният Меркурий и Сатурн в Стрелец са в съвпад през днешния ден, така че се опитайте да запазите спокойствие, ако плановете ви буксуват или пък не получите резултатите, които сте очаквали.

Прегледайте вече започнатите дела и действайте търпеливо, ако се появят някакви затруднения. Не отлагайте най-важните си ангажименти, а бъдете отговорни и изпълнете обещанията си.

По-късно през деня Меркурий оформя напрегнат аспект и с Марс във Везни. Това може да ни прави по-изнервени и раздразнителни, но е нужно да си мерим думите и да владеем емоциите си, за да не си създаваме проблеми.

Луната и днес ще е в Рак, с което ни напомня да се обърнем към себе си, да обмислим това, което се е случило, без да прибързваме.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати