Какво ви очаква според хороскопа за днешния 6 декември

2 от 12 Зодии

Телец


Трудно ще се справите със задачите си за днес, освен ако не потърсите съдействие от страни. Макар че ви се иска да държите под контрол абсолютно цялата ситуация, приемете, че днес не може да разчитате на концентрацията си, както преди и не се притеснявайте да се обърнете за помощ. С екипна работа ще преодолеете предизвикателствата.

Ретроградният Меркурий и Сатурн в Стрелец са в съвпад през днешния ден, така че се опитайте да запазите спокойствие, ако плановете ви буксуват или пък не получите резултатите, които сте очаквали.

Прегледайте вече започнатите дела и действайте търпеливо, ако се появят някакви затруднения. Не отлагайте най-важните си ангажименти, а бъдете отговорни и изпълнете обещанията си.

По-късно през деня Меркурий оформя напрегнат аспект и с Марс във Везни. Това може да ни прави по-изнервени и раздразнителни, но е нужно да си мерим думите и да владеем емоциите си, за да не си създаваме проблеми.

Луната и днес ще е в Рак, с което ни напомня да се обърнем към себе си, да обмислим това, което се е случило, без да прибързваме.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати