Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Ето как да надникнеш в бъдещето с помощта на монети

Ето как да надникнеш в бъдещето с помощта на монети

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
5 от 5 Снимки

4 ези


Очакват ви спокойни и хармонични дни. Бързо ще решавате проблемите си и ще се радвате на ползотворни контакти и начинания. Ако здравето ви е било разклатено през последните месеци, сега ще се стабилизира. Ако сте били разделени с половинката си, ще намерите отново път един към друг.

Има един много лесен начин да предскажете бъдещето си с помощта на монети. Преди да упражните този метод обаче, трябва да имате предвид някои важни правила. Само ако ги спазите, гадаенето ви ще е точно и ще се радвате на успехи в начинанията си.

За да извършите ритуала с монети, трябва да си набавите четири еднакви парички, като тяхната стойност не е от значение. Това, което е важно, е тези монети да не се употребяват всекидневно и да не се докосват от други хора освен вас.

Когато решите, че с тях ще гадаете, премийте ги със солена вода (1 с.л. сол на 1 л вода), подсушете ги с чиста кърпа и ги заделете в кутия на тихо и тъмно място, далеч от любопитните погледи на околните.

След като вече сте си набавили необходимите монети, можете да пристъпите и към избиране на ден, в който ще извършите ритуала за предсказване на бъдеще.

Желателно е, той да се извърши в ден, който не съвпада с църковен празник или пълнолуние. Въздържайте се от гадаене и ако природата е неспокойна – духа силен вятър, вали дъжд или сняг.

Важно е същото така да се чувствате напълно спокойни и здрави и вие самите. Ако сте притеснени от нещо или боледувате, най-добре оставете гадаенето с монети за друг ден.

Друг важна подробност, която трябва да вземете предвид, е, че не бива да има други хора с вас в стаята, докато извършвате ритуала. Ако все пак държите да имате компания, то не бива това да са лица, които не вярват в магии. Ако те подходят скептично към ритуала, той няма да даде реални отговори на вашите въпроси.

Що се отнася до домашните любимци, няма проблем те да присъстват в стаята. Даже, ако имате котка около вас, предсказанието на монетите ще е още по-точно.

След като сте си осигурили всички необходими условия за гадаенето, можете да пристъпите и към него. За целта поставете във всяка от ръцете си по две моменти и съсредоточете мислите си върху тази сфера от живота си, която ви вълнува най-много. Подръжте ги минута две, след което ги хвърлете.

В зависимост от комбинациите, които са ви се паднали, ще разберете какво ви очаква в бъдеще. Значението им можете да видите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати