Твоят най-точен хороскоп за седмицата до 10 декември е тук

1 от 12 Зодии

Овен – Очаква ви напрегната седмица


Събитията около вас тази седмица няма да са никак тихи и спокойни. Ваши грешки или грешки на вашите колеги ще са повод за разногласия и ще напрягат атмосферата на работното ви място. Внимавайте обаче с обвиненията, като не се изказвате категорично, преди да сте събрали необходимите доказателства. Споровете тази седмица може да ви ориентират към търсене на нови възможности, свързани с ново образование или нова професия.

Тази ще е първата седмица на ретрограден Меркурий в Стрелец. Планетата на комуникациите ще оформя съвпад със Сатурн в Стрелец, заради което не само ясно ще забелязваме пропуските, но ще имаме възможност и да ги коригираме.

Неразбирателствата и грешките в проектите ни ще са видими. Нужно е обаче да си поставим определени граници - особено при общуването с околните, за да не ставаме твърде осъдителни.

В края на седмицата Марс преминава в Скорпион. С този транзит амбициите ни ще са по-скоро емоционални и духовни. Възможно е да сме по-недоверчиви, но пък да имаме нужното хладнокръвие, за да реализираме желаното.

Венера в Стрелец и Нептун в Риби са в напреднат аспект тази седмица, което също се засилва съмненията ни в околните.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати